O müdür açığa alındı

Çerkezköy'de sosyal medya hesabından yaşları küçük kız çocuklarının fotoğraflarına cinsel içerikli yorumlar yaptığı iddiasıyla hakkında savcılık ve Çerkezköy KaymakamlıÄ?

Çerkezköy 10.12.2019 17:35:00 0
O müdür açığa alındı

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

 

İddiaya göre okul müdürü E.K instagram hesabından reşit olmayan yabancı uyruklu kız çocuklarının hesaplarına very lovely my dear (Çok güzel canım), Very sweet my angel (Çok tatlı meleğim), Looking gorgeous my dear (Muhteşem görünüyorsun canım), I like you so much my darling (Seni çok seviyorum sevgilim), Very beautiful my dear (Çok güzel canım), I love your beauty my dear (Güzelliğini seviyorum canım) yorumları yaptı. Okul müdürünün bu yorumlarını gören veliler “Biz, çocuklarımızı kime ve kimlere emanet etmişiz” diyerek okul müdürüne tepki göstermişti. Olayın ardından harekete geçen Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatırken, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise okul müdürü evli ve 2 çocuk babası E.K. hakkında idari soruşturma başlattı.

 

 AÇIĞA ALINDI

 

“Yazılanlarda küfür yok. Kötü niyet de yok. Seçici olmamız lazımdı. Orada öyle bir hatam var. Sırayla çıkana bir sürü yorum yazmışım. Var orada benim takip ettiğim 3 bin 500 kişi. İçlerinde birkaç tane farkında olmadan yazdığım yorum olabilir.  Siz bunu haber yapmak zorunda mıydınız? Yaptığım yanlıştı orada seçici olmam lazımdı. Hata yapmışım. Bir zahmet siz bu haberi kaldırın. Benim bir gayem yok. Zaten hanım instagramımı kapatmamı istiyor. Zaten görmüş yabancılar olduğunu”  diyerek kendisini savunmaya çalışan ilkokul müdürü E.K’ye idari soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından okul müdürü E.K. ise soruşturma süresince açığa alındı.

 

ŞARKÖY’DE ÖĞRENCİSİNİ TACİZ EDİP CEZA ALAN ÖĞRETMEN KAPAKLI’YA ATANMIŞ

 

Öte yandan geçtiğimiz yıl Şarköy’de bir okulda 15 yaşındaki kız öğrencisine WhatsApp’tan cinsel içerikli mesajlar yazmasının ardından Şarköy’de hakkında başlatılan adli ve idari soruşturma sonrası ‘Kınama’ ve ‘Maaş kesme’ cezası alan evli Din Kültürü öğretmeni E.B’nin Kapaklı’da bir okula tayin olduğu iddiası Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’daki velileri de tedirgin etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10