Özel öğrenciler pizza yapmayı öğrendi

Nurullah Narin Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenerek kendi pizzalarını yapma imkanı buldu. El emekleri pizzaları afiyetle yiyen öğrencilerin neşesi gÃ?

Çerkezköy 11.12.2019 14:23:00 0
Özel öğrenciler pizza yapmayı öğrendi

Çerkezköy’de faaliyet gösteren İzabella Pizza’da pizza ustaları nezaretinde hamur açan özel çocuklar daha sonra hazırladıkları hamurlara kendi damak tatlarına göre pizza malzemelerini koydu. Hazırlanan pizzaların pişirilmesinin ardından öğrencilere servis yapıldı. El emekleri pizzaları afiyetle yiyen öğrencilerin neşesi gözlerinden okundu. Özel öğrencilere Müdür Yardımcısı Zeliha Doğan Akca, Özel Eğitim öğretmenleri Mehmet Tabak, Sahra Gül Taşkın ve psikolojik danışman Duygu Tosun refakat etti.

 

 

“FARKINDALIK YARATTIK”

 

Yapılan farkındalık etkinliği hakkında bilgi veren Özel Eğitim öğretmeni Mehmet Tabak “Nurullah Narin Ortaokulu olarak özel eğitim sınıfında bulunan on öğrencimizle birlikte engelliler haftası kapsamında hayatın hiçbir şeye engel olmayacağına dair İzabella Pizza’da pizza yapma etkinliği düzenledik.  Amacımız özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımını sağlamak ve onlara kendi işlerini kendilerinin yapabilme becerilerini ve özgüvenlerini kazandırmaktır.İlerleyen günlerde öğrencilerimiz ile farklı etkinlikler de yapmayı hedefliyoruz. Emeklerinden dolayı Izabella pizza çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10