İYİ Partililer cep herkülü'nü izledi

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında İYİ Partililer, Türkiye ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleym

Tekirdağ 13.12.2019 14:37:00 0
İYİ Partililer cep herkülü

Naim Süleymanoğlu'nun başarılarla dolu hayat hikayesini ilk yıllardan beri anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi için İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı anlamlı bir organizasyona imza attı. İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından organize edilen, Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmini yaklaşık 100 partili beyaz perdede izledi. Filmden oldukça etkilendiğini belirten partililer gözyaşlarına hakim olamadı.

 

İYİ PARTİ’NİN KURULUŞUNA DESTEK VERDİ

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Ayyıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıran, halter tarihinin en genç dünya şampiyonu unvanını kazanıp, 50 yıllık ömrüne 46 dünya rekoru sığdıran partimizin kuruluşunda da desteğini esirgemeyen, Naim Süleymanoğlu’nun Cep Herkül’ü sinema filmini İyi Parti Tekirdağ ve Süleymanpaşa İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte seyrettik” dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10