Ergene Velimeşespor'dan farklı galibiyet

TFF 2.Ligde mücadele eden Ergene Velişemespor hafta sonunda deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok etkili bir futbol ortaya koyan Ergene Velimeşespor karş

15.12.2019 15:43:00 0
Ergene Velimeşespor

Ergene Velimeşespor hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Kahramanmaraşspor’u dört golle geçerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

 

KAHRAMANMARAŞ’TA OYNANDI

 

Kahramanmaraş Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Burak Taşkınsoy, Hakan Yoldaş ve Efe Kurtuluş hakem triosu yönetti. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Özkan Karabulut, Hüseyin Cihan Avcu, İsmail Hacıhafızoğlu, Safa Ali Memnun, İsa Baltacı, Burak Can Kunt, Fatih Kamacı, Cerem Talha Dinçer, Yusuf Emre Dinçer, Rıdvan Türker, Eren Nergiz kadrosu ile çıktı. Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Gökhan Siverek, Baran Işık, Sabutay Alper Bayülken, Taner Yılmaz, İbrahim Fatih Dilek, Mert Er Estik, Burhan Arman, Cabir Çoşar, Eser Akbaş, Muhammet Raşit Yöndem , Onat Kutay Kurt ilk onbiri ile çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 

 

Maça fırtına gibi başlayan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın ilk dakikasında Burhan Arman’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk dakikada gelen golle birlikte büyük moral bulan konuk ekip Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip ise beraberlik için yüklendi. 25’inci dakikada gelişen Ergene Velimeşespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Baran Işık şık bir golle topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor ise farkı indirmeye çalışsa da Ergene Velimeşespor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Ergene Velimeşespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor Cerem ve Yusuf ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 58’inci dakikada gelişen hızlı Ergene Velimeşespor atağında topla buluşan golcü oyuncu Onat Kutay Kurt düzgün vuruş ile farkı üçe çıkardı.

 

PUANINI 24 YAPTI

 

Gelen üçüncü golün ardından ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor oyun disiplininden tamamen koptu. Çok rahat bir futbol ortaya koyan konuk ekip Ergene Velimeşespor uzatmalarda bir gol daha buldu. Yine hızlı gelişen Ergene Velimeşespor atağında oyuna ikinci devre dahil olan Sergen şık bir vuruş ile maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 4-0 galip ayrılan Ergene Velimeşespor puanını 24 yaparak yükselişini sürdürürken, Kahramanmaraşspor ise 22 puanda kaldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10