Derbiyi Kapaklıspor kazandı

Tekirdağ Süper Amatör ligde haftanın en önemli karşılaşmasında lider Kapaklı Sitespor ile takipçisi Kapaklıspor Kapaklı derbisinde karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmenin yaşandığı

16.12.2019 16:50:00 0
Derbiyi Kapaklıspor kazandı

Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde Kapaklı derbisi heyecanı yaşandı. Futbolcular sahaya “Şampiyon çıkarsa Kapaklı’dan çıkar” pankartıyla çıktı. Ardından takım kaptanları birbirlerine çiçek takdim etti.

 

DOĞUKAN KENDİ KALESİNE ATTI

 

Karşılaşmaya Kapaklıspor Emre, Anıl, Tolga, Murat, Mesut, Şaban, Tezcan, Ömer, Berkay, Ramazan, Tuğrul ilk onbiri ile çıkarken, Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Mustafa, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Numan, Enes, Gurur, Serkan, Mert kadrosuyla çıktı.Karşılaşmanın yedinci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Tezcan’ın vuruşu ağlarla buluşurken, karşılaşmanın hakemi golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Taraftarının desteği ile gol arayan Kapaklı Sitespor Serkan ile yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Kapaklıspor serbest vuruş kazandı. Tezcan’ın ceza sahası içine gönderdiği topta Doğukan topu kendi ağlarına gönderdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Kapaklı Sitespor ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin son dakikalarında Serkan’ın pasıyla hareketlenen Mert yerde kalırken, karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltıyı gösterdi. Topun başına geçen Serkan Akyüz’ün vuruşunu kaleci Emre mükemmel çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

YENİ LİDER KAPAKLISPOR

 

İlk devreyi mağlup kapatan Kapaklı Sitespor ikinci devrede etkili oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında Sitespor hızlı geldi. Sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Mert’in vuruşunu Kapaklıspor savunma oyuncusu Ramazan çizgiden çıkarttı. Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ise Gurur ve Serkan ile yakaladığı fırsatlarda kaleci Emre’yi geçmekte zorlandı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 31 yaparak liderliğe yükselirken, Kapaklı Sitespor ise bu sezon ilk mağlubiyetini alarak 31 puan ve averajla ikinci sıraya geriledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10