Turnuvada ikinci olan Samsunlular yemekte buluştu

Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesinin katkılarıyla, Dernekler Platformunun yönetimince düzenlenen  Çerkezköy Dernekler Arası 29 Ekim Halı Saha Futbol turnuvasında ikinci olan ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 16.12.2019 18:26:00 0
Turnuvada ikinci olan Samsunlular yemekte buluştu

Yemeğe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden, dernek yönetimi kurulu üyelerinden Mehmet Altunsoy ,Zekai Dik, Kenan Topcu, Akay Şen, Murat Bulut,Yahya Şen, Samsun Boyacılıköyü Dernek başkanı Mahmut Yavuz, turnuvada takımda yer alan sporcular, Bafra Pidecisi sahipleri Samet ve Semih Kardeşler katıldı.

 

TURNUVADA BAŞARILI OLACAĞIMIZI UMMUYORDUK

 

Yemekte konuşan Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Özden “ Bu akşam bizleri takımımızın turnuvada ikinciliği elde etmesi dolayısıyla bir araya getiren Bafra Pidecisi sahibi kardeşlerimize bu güzel jestleri için çok teşekkür ediyoruz.Çerkezköy’de Samsunlular Derneği olarak 12 yıldır bir meşale yakıyoruz. Çerkezköy’de vizyonda bulunan bir derneğiz. Bizden önce görev yapan değerli başkanlarımızın değerli yöneticilerin yaptıkları çalışmalar ile derneğimiz ivme kazanmış ve bir kat daha yukarıya çıkmıştır. Tabi ki bizim görevimiz bundan sonra işimizin zor olduğunu biliyoruz ve bizlerde derneğimizi daha üst seviyelere çıkarmak için mücadele edeceğiz. Çerkezköy’de kısa süre içerisinde Dernekler Platformu atı altında Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi’nin işbirliğince düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası ve Çerkezköy’ün kurtuluşu Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluğa oynayacağız diyorduk ama ikinci olacağımızı bile tahmin etmiyorduk. Çünkü 15 dakika içerisinde kurulan bir takımdan başarı bekleyemezdik” dedi.

 

 

TAKIMIMIZI BAŞARILI KILAN TAKIM OYUNUDUR

 

Özden “ Takımımız turnuvada inanılmaz bir başarı elde ederek ikinci oldu. Bu başarıya katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tamımızın başarılı olması takım oyunudur ve takım oyunu dernekçilikte çok önemli. Başarılı olmamız bizleri inanılmaz mutlu etti. Bu akşam bizleri ağırlayan sponsorumuz olan Bafra Pidecimize de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram’a da çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özden’in ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram “ 2013 yılından bu yana yürüttüğüm dernek başkanlığını  iki ay önce Mehmet kardeşime devrettim. Derneğimizde her zaman birlik ve beraberliğimiz devam ediyor.Ne kadar iri olursak o kadar da diri oluruz. Derneklerin bir araya gelerek oluşturduğu Dernekler Platformunda oluşturduğu halı saha turnuvasında ikincilik elde ettik. Özellikle hiç yenilmeden bu güne kadar son final maçına kadar mücadele eden sporcu arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Samsunlular Derneği kurulduğundan bu yana bir çok faaliyetler oldu. Örf, adetlerimizin yanında sportif anlamda da bir şeyler yapmaya çalıştık. Bundan 5 yıl öncesi Çerkezköy’de 29 Ekim Spor kompleksimiz bile yoktu.Bu anlamda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“DOYDUĞUMUZ YER ÇERKEZKÖY’Ü SEVİYORUZ”

 

 Bayram “ Bu akşam turnuvada ikinci olan takıma kupası verilecek sporcu kardeşlerimize de madalyaları takdim edilecek. Arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Samsunlular Derneğinin centilmenlik kupası da alması gerekiyordu. Çünkü turnuva maçlarının başladığı günden son maçına kadar hiçbir şekilde taşkınlık yapmadınız. Samsunlulara ve spora yaraşır bir şekilde  performans ortaya koyduğunuz için  bir kez daha sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan böyle Samsunlular Derneği olarak yapacağınız faaliyetin içinde bir ağabeyiniz olarak yanınızdayım. Bu yemek burada kalmayacaktır. Dupnisa mağaralarına yada Samsunspor maçını bahane ederek Samsun’a üyelerle gidebiliriz. Ben bu bayrağı taşırım diye görev alan arkadaşlarımızı bu güne kadar yaptıkları faaliyetleri  takdir ediyorum. Derneklerde ekip çok önemlidir. Dernekçilik dernek binasında yapılır. Doyduğumuz yer Çerkezköy’ü çok seviyoruz” dedi.

 

KUPAYI BAYRAM TAKDİM ETTİ

 

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Mehmet Özden dernek yönetimi ve yemeğe sponsor olan Bafra Pidecisi sahipleri Samet ve Semih Kardeşler sporculara madalyalarını takdim ettiler. Daha sonra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram turnuvada 2’incilik kupasını takım kaptanına verdi. Samsun Boyacılıköyü Dernek Başkanı Mahmut Yavuz’da Belediye Başkanı Enver Bayram  ile Dernek Başkan yardımcısı Murat Bulut’a madalya takdim etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 
 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10