LÖSEV'den Başkan Sarıkurt'a teşekkür plaketi

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşünde "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım" kampanyasına hijyenik maske takarak destek veren Çorlu Bel

Çorlu 17.12.2019 15:38:00 0
LÖSEV

LÖSEV Çorlu Temsilcisi Ayşen Çelik ziyarette yaptığı konuşmada "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt ve ekibine teşekkür ederiz. Çocuklarımız ve aileleri unutulmayacak bir gün geçirdi. İnşallah gelecek yıllarda da bu birlikteliğimiz devam eder. Lösemili çocuklar ve aileleri adına size teşekkür ederek bu plaketi sunuyorum. " dedi.

 

BAĞIŞ YAPMAYA DAVET ETTİ

 

Başkan Sarıkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bu güzel çocuklarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Onların duygularını ve yaşadıklarını anlamaya çalışmalıyız. Minik kahramanlarımız lösemili çocuklarımızdan sevgimizi ve desteğimizi esirgemeyelim ve onların hayatlarını bir nebze de olsa da kolaylaştıralım hep yanlarında olalım istiyorum. Bu kapsamda LÖSEV'in değerli yöneticilerine ve temsilcilerine ayrıca teşekkür etmek isterim. Sizler sayesinde çocuklarımız yaşama yeniden tutunurken geleceğe umutla bakabiliyorlar. Ailelerimizin ve lösemili çocuklarımızın en büyük destekçisi olan LÖSEV'i önemsiyor ve vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10