Kızılpınarspor playofflara kaldı

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C Grubu'nda 12 maçta 11 galibiyet elde eden Kızılpınarspor, grup lideri olarak Play-Off'lara katılmaya hak kazandı. Kızılpınarspor, grupta son maçında kendi sahasında Çukur

18.12.2019 15:05:00 0
Kızılpınarspor playofflara kaldı

Tekirdağ Amatör Küme C Grubu’nda haftaya lider durumda giren Kızılpınarspor son hafta maçında Çukuryurtspor’u gole boğdu.

 

LİGİ LİDER TAMAMLADI

 

Bu sezon C grubunda Çorlu Pazarspor, Çerkezgücüspor, Çorluspor, Kızılpınar Uzayspor, Çukuryurtspor Tekirdağ Marmaraspor ile mücadele eden temsilcimiz Kızılpınarspor sezonu Çukuryurtspor maçı ile tamamladı. Zayıf rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan ev sahib ikeepi kaydettiği 13 golle rakibini mağlup ederek sezonu üç puan ile tamamladı. Oynadığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet bir mağlubiyet alan Kızılpınarspor sezonu 33 puanla averajla lider olarak tamamladı. Rakip filelere 55 gol atan Kızılpınarspor kalesinde ise 10 gol gördü.

 

“SÜPER LİG İSTİYORUZ”

 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan; “Ligi bu maçla birlikte noktalamış olduk. Öncelikle ligin başından sonuna kısıtlı imkanlarını bizim için kullanan Birol başkanıma, yöneticimiz hatta yoldaşım büyük emekçi fekadar Okan Bitmez’e, bir diğer yöneticimiz Osman Er’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere güvendiler. Bu takımı emanet ettiler. Bizler de bu güveni boşa çıkartmadığımızı düşünüyorum. Ligin başından bu yana göze hoş gelen futbol izlettirmeye çalıştık. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirlediğimiz andan itibaren her haftayı, her çalışmayı bu yönde tamamladık. Haftalardır süre gelen galibiyet serimiz vardı. Maçların genelini farklı skorla kazandık. Tabi takımın galibiyet ve skor üretmede alışkanlık haline getirmesi önemli. Şimdi önümüzde 5 maçlık playoff serüveni var. 6 takımlı playoff grubumdan ilk 3’e giren takımlar Süper Amatör’e çıkacak. İnşallah ilk 3 içerisinde bitirip Kızılpınarsporu hak ettiği yere çıkartacağız. Maçlarımıza, spora gönül vermiş herkesi ve kızılpınarlıları bekliyoruz” diye konuştu.

 

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

 

2019-2020 Futbol Sezonunda ligi tamamlanan 1.Amatör Küme  kategorisinde statü gereği oynanacak olan tek devreli Lig Play Off kura çekimi 18 Aralık  2019 Çarşamba  günü saat 12:30 da Tekirdağ ASKF toplantı salonunda kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kızılpınarspor ligde Çorlu Pazarspor, Çerkezmüsellimspor, Müreftespor, Karadeniz Gençlikspor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynanacak karşılaşmaların ardından ilk üç sırada yer alan ekipler gelecek yıl Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10