Büyükşehir Belediyesi mahalleleri güzelleştiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etütve Projeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Tekirdağ'ın dört bir yayında mahalleleri güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ 25.12.2019 16:35:00 0
Büyükşehir Belediyesi mahalleleri güzelleştiriyor

Daha önce Malkara Merkez, Malkara’ya bağlı Elmalı, Yaylagöne, Vakıfiğdemir, Saray Safaalan,Bahçeköy, Güngörmez, Hayrabolu merkez ve Hayrabolu’ya bağlı Yörgüç, Şarköy merkez, Şarköy’e bağlı Mürefte, Hoşköy, Marmara Ereğlisi, Ergene, Çorlu,Kapaklı, Muratlı ve Süleymanpaşa’ya bağlı NusratlıMahallerinde çalışarak mahalleleri güzelleştiren Etüt Projeler Daire Başkanlığında görevli Ressam Timur Bilgin ‘in yaptığı birbirinden güzel resimler vatandaşın ilgi odağı oluyor.

AYRI BİR AHENK KATTI

Son olarak Süleymanpaşa’ya bağlı bilinçli tarımın merkezi ve tarım fuarlarının yapıldığı Karaevli Mahallesi’nde girişe ve mahalle meydanına yapılan resimler mahalleye ayrı bir ahenk kattı.

Meydanlardan hariç Çeşme, Okullar, Cami ve Minareler ile merdiven ve trafolara da yazı ve resimler yapan ekipler ayrıca heykel ve havuzları da yenileyerek görsel bir güzellik sunuyor.

Mahallelere yapılan güzelleştirme çalışmalarından memnun kalan ve bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam etmesini isteyen Karaevli Mahallesi Muhtarı Aydın Akın mahallelerine yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı köy halkı adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10