Ligin ilk devresinde 12 puan topladık

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk devresini 12 puanla 11'inci sırada tamamladı. İlk devre istediği sonuçları alamayarak taraftarını üzen temsilc

26.12.2019 17:36:00 0
Ligin ilk devresinde 12 puan topladık

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk devresinde istediği sonuçları alamadı.

 

İLK HAFTAYI BİR PUANLA GEÇTİK

 

Sıkıntılı sürecin ardından ligin başlamasına dört gün kala aldığı karar doğrultusunda lige katılan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk hafta maçında Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk etti. Taraftarı önünde maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor Selim’in golüne engel olamadı. Oyundan düşmeyen temsilcimiz golden üç dakika sonra duran topta Tuna ile bir gol bularak skoru eşitledi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

TEKİRDAĞSPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDUK

 

1911 Çerkezköyspor ikinci hafta ise deplasmanda Tekirdağspor’a konuk oldu. Maçın dördüncü dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında top ağlarla buluşunca ev sahibi ekip karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru daha dinç bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Bu pozisyonun ardından hakem ile diyaloga giren kaleci Sedat direkt kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı.  Karşılaşmanın ikinci devresinde Tekirdağspor rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendirerek sol kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Tekirdağspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak farkı üçe çıkardı. Sık sık hata yapan 1911 Çerkezköyspor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor ilerleyen bölümlerde bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın sonlarına doğru en az bir gol için yüklenen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kaydettiği golle farkı üçe indirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GALİBİYETİ KORUYAMADI

 

Ligin üçüncü haftasında temsilcimiz evinde Lüleburgazspor’u konuk etti. Maça galibiyet parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı golleri bir türlü bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, aradığı golü 59’uncu dakikada buldu. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf Apaydın, konuk ekip kalecisi Tunahan’ın önde olduğunu gördü ve şık bir vuruşla takımını öne geçirdi. Golün ardından konuk ekipte, 1911 Çerkezköyspor’un eski yıldızı Deniz Sert oyuna girdi. 69’uncu dakikada Deniz’in pasında topla buluşan Tahir şık bir gol ile maça dengeyi yeniden getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

VİZESPOR’U MAĞLUP EDEMEDİ

 

Dördüncü hafta Vizespor’a konuk olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, sahadan 1-1 sonuçla ayrıldı ve ligdeki dördüncü maçında üçüncü beraberliğini aldı.  Dördüncü hafta mücadelesinde Vizespor ve 1911 Çerkezköyspor Vize Sahası’nda karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu gol ile maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

 

ORTAKÖYSPOR’U MAĞLUP ETTİK

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta oynadığı dört karşılaşmada üç puan elde eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda evinde güçlü rakibi Ortaköyspor’u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Feyzan’ın  mükemmel röveşatası ile öne geçen temsilcimiz karşılaşmadan da galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Ortaköyspor ise bu sezon ilk mağlubiyetini alırken, kaleci Sedat kurtardığı penaltı ile takımına galibiyeti getirdi.

 

TEK GOLLE MAĞLUP OLDUK

 

1911 Çerkezköyspor altıncı hafta karşılaşmasında ise İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen temsilcimiz 68’inci dakikada kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düştü. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen temsilcimiz istediğini elde edemeyince karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrıldı.

 

KARAMÜRSELSPOR’A EVİMİZDE ÇARPILDIK

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11’inci grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ligin 7’nci haftasında Kocaeli ekiplerinden Karamürselspor’u ağırladı. Gelişen Karamürselspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan, düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Kalesinde ilk dakikalarda gördüğü golle morali bozulan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakip kalede baskısını artıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 27’inci dakikada Bahattin’in golüyle karşılaşmada beraberliği sağladı.

 Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında gelişen konuk ekip Karamürselspor atağında Emin Soner Turgut topu ağlara göndererek takımını yeniden öne geçirdi.  Uzatma dakikalarında beraberlik golü için yüklenen 1911 Çerkezköyspor aradığı beraberlik golünü bulamazken, uzatmalarda Mert’in ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkaran konuk ekip karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN İLE DÖNDÜ

 

Üst üste puan kayıpları yaşayan temsilcimiz bir sonraki hafta ise deplasmanda Başişkele Doğantepespor’a konuk oldu TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen temsilcimiz Kocaeli deplasmanından dört gollü galibiyet ile döndü. . Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Yusuf düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek temsilcimizi karşılaşmada öne geçirdi.  Ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor 20’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin 43’üncü dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Utku düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. İkinci devrenin ilerleyen bölümlerinde 1911 Çerkezköyspor 79’uncu dakikada Kadir’in ayağından bir gol bularak farkı dörde çıkardı.Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise ev sahibi ekip temsilcimizin savunmada yaptığı hatayı değerlendirerek şeref sayısını buldu. Uzatmalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

UZATMALARDA YIKILDI

 

Kocaeli deplasmanından aldığı üç puan ile moral bulan temsilcimiz bir sonraki hafta ise evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı. Maç boyunca rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz uzatma dakikalarında kalesinde yedi golle karşılaşmadan da puansız ayrıldı.

 

ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇI KAYBETTİK

 

Ligin onuncu hafta karşılaşmasında temsilcimiz Edirnespor’a konuk oldu. 14’üncü dakikada 1911 Çerkezköyspor Utku’nun ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.  50’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor’da Tuna kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Kırmızı karttan iki dakika sonra Edirnespor Hakan Doğan’ın şık golüyle skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip 55’inci dakikada Kazım Birkan ile öne geçti. 911 Çerkezköyspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda ev sahibi ekip Edirnespor 87’inci dakikada Sefa Turan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

 

LİDERİ YENDİ

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 11.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde haftaya lider durumda giren Bigaspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca kontrollü bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 1-0 galip ayrılarak moral buldu. 1911 Çerkezköyspor’a galibiyeti getiren golü ise 71’inci dakikada Feyzan kaydetti.

 

FARKLI MAĞLUP OLDUK


7 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta evinde Edirne'yi 2-1 mağlup ederek son veren Bozcaadaspor, evinde bu kez Çerkezköy'ü 6-1'lik farkla mağlup etmeyi başararak yükselişe geçti.  Barış'ın golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayan siyah beyazlı ekip ikinci yarıda da Merthan, Uğur ve Ferhan'ın golleri ile mücadeleyi 6-1 gibi üstünlükle tamamladı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

 

Temsilcimiz son hafta karşılaşmasında ise lider Arnavutköy Belediyespor’u evinde konuk etti. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında topla buluşan Mustafa Acun düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi.Beraberlik için yüklenen temsilcimiz kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda konuk ekip Arnavutköy Belediyespor savunmasını geçemedi. Son dakikalarda kaleci Sedat’ın hatasını iyi değerlendiren Arnavutköy Belediyespor kaydettiği ikinci golle karşılaşmadan da 2-0 galibiyet ile ayrıldı.

 

12 PUAN TOPLADI

 

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk devre çıktığı 13 karşılaşmada üç galibiyet üç beraberlik ve yedi mağlubiyet alarak ilk devreyi 12 puanda tamamladı. Rakip filelere 13 gol atan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise 24 gol gördü.Sezona Sefa Davarcı ile başlayan 1911 Çerkezköyspor kötü sonuçların ardından hoca değişikliğine giderek Murat Küçük ile anlaşmıştı.


Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10