Başkan Albayrak Şarköy'de vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Albayrak burada vatandaşların taleplerini dinledi.

Tekirdağ 26.12.2019 17:40:00 0
Başkan Albayrak Şarköy

Başkan Kadir Albayrak Şarköy'ün Kızılcaterzi, Kocaali, Mürefte ve Aşağıkalamış mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Gördükleri ilgi ve alakadan memnun olan vatandaşlar da Başkan Albayrak'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI

 

Mahalle ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Geçtiğimiz günlerde Şarköy'de Kırsal Turizmi Canlandırma Projesi’ni hayata geçirdiğimiz mahallelere gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından şimdi de diğer mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şarköy tarımı, tarihi mirası ve doğal güzellikleri ile anılan bir ilçemiz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Mahallelere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de vatandaşlarımızla bu çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10