CHP Kapaklı istifalara açıklık getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin parti binasında yaptığı basın toplantısında Seyfi Özgerçek ve Erdinç Yılmaz'ın Belediye Meclis üyeliği görevlerinden istifa ge

Çerkezköy 27.12.2019 16:50:00 0
 CHP Kapaklı istifalara açıklık getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatında gerçekleşen basın açıklamasına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Seyfi Özgerçek, Özgerçek’in yerine geçen ve hemen akabinde istifasını sunan CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine geçen Turan Çakan ve partililer katıldı.

 

KENAN SEÇKİN İSTİFALARA AÇIKLIK GETİRDİ

 

Seyfi Özgerçek ve Erdinç Yılmaz’ın Belediye Meclis Üyeliğinden istifalarının Kapaklı gündemine düşmesinin ardından bu gelişmelere aydınlık kazandırılması adına basın açıklaması yapma zorunluluğu duyduğunu ve  nedenlerini kamuoyuna duyurmak istediklerini kaydeden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, ‘’Seyfi Özgerçek arkadaşımız iş yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmayı tercih etti. Kararına saygı duyuyoruz. Erdinç Yılmaz da CHP Kapaklı İlçe Başkanı adayı olduğu için kendisine gelen Meclis Üyeliği hakkını kullanmadı ve istifasını sundu. Şimdi sıra Turan Çakan’a geldi. Önümüzdeki dönem Kapaklı Belediye Meclisinde Turan arkadaşımız olacak. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

SEÇKİN PARTİLİ PARTİSİ TÜM KAPAKLI HALKINI İLÇE KONGRESİNE DAVET ETTİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü bir parti olduğunu da dile getiren  CHP kapaklı  İlçe Başkanı Kenan Seçkin,  “Son günlerde kapaklı ilçe Teşkilatında ne olum bittiğini merak eden arkadaşlarımız vardı.bizde bununla ilgili bir basın açıklaması yap zorunda kaldık.Seyfiözgerçek arkadaşımız işlerinin yoğunluğu sağlık sorunları nedeniyle Belediye meclis üyeliğinden istifa etti.kararına da saygılıyız.Akabinde meclise  sıralamamıza göre Erdinç Yılmaz geliyordu.Erdinç Yılmaz’da İlçe başkan adayı olduğundan belediye meclis üyeliğinden o da feragat etti.Sıra geldi Turan çakan arkadaşımıza. Önümüzdeki süreçte Seyfi Özgerçek yerine belediye meclisimizde Turan çakan arkadaşımız temsil edecek kendisine başarılar diliyoruz.Erdinç kardeşimizde biraz şansızdı üç dönemdir bekledi  meclise giremedi.Az bir bekleme ile  ikisi birden ayağına geldi.Meclis üyeliği ve İlçe başkanlığı,kendisini tebrik ediyorum.Ayın 12’sinde işçe kongremiz var.bütün üyelerimizi vatandaşlarımızı ilçe kongremize davet ediyoruz. Kapaklımıza ilimize hayırlı olsun. Seçilecek arkadaşımız kim olursa biz her zaman tecrübemizle her şeyimizle yanında olacağız.başarılı bir dönem geçmesini diliyorum.Ayrıca yeni yılda ülkemize sağlık,barış, adalet mutluluk getirmesini diliyorum. Her şeyin vatandaşlarımızın gönlünce olmasını  temenni ediyorum” dedi. Seçkin bir soru üzerine de , “Gelen arkadaşlarımız başarı için gelirler.  Kapaklı’da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizlerde  gelecek arkadaşımızı desteleyeceğiz. Kimseyle de bir sorunumuz yok”ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANIMIN BİLGİSİ DOĞRULTUSUNDA BU KARAR ALDIM

 

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in ardından konuşan Seyfi Özgerçek’te “Başkanımın da belirttiği gibi işlerimin yoğunluğu ve biraz da sağlık problemlerim nedeniyle başkanımın bilgisi doğrultusunda belediye meclisi üyeliğinden istifa  ettim. Bu süreç 20 – 25 gündür devam ediyordu. Bu süreçte düşünmeye vaktim oldu. Verimli olunmadığı zaman o koltukta oturmanın bir anlamı yok ve bu iş zaman ayrılması gereken, üzerinde durulması gereken bir iş. Arkadan gelen arkadaşlarımızın önünü açmak için de böyle bir karar aldım. Turan arkadaşımızın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğin eminim. Kendisine başarılar diliyorum’’ dedi.

 

’2020’DE KAPAKLI’DA YENİ BİR SİYASET BAŞLAYACAK

 

Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Seyfi Özgerçek’ konuşmasının ardından da  Özgerçek’in istifa etmesi ile  meclis üyeliği sırası kendisine gelen ancak CHP Kapaklı İlçe Başkan Adaylığı  olduğu için meclis üyeliğinden istifa eden Erdinç Yılmaz da, şu açıklamada bulundu. Yılmaz, “Seyfi Ağabeyimizle yıllardır tanışıyoruz. Görevinden ayrılmış olabilir. Benden sonra da  meclis üyeliği Turan  Çakan Ağabeyimize bu görev  kısmet oldu. CHP olarak biz köklü bir partiyiz. Bizde küslük, kırgınlık olmaz. Bizim partimiz insana, insan olduğu için değer verir. Önümüzde bir kongre süreci var. 2020 yılından sonra Kapaklı’da yeni bir siyaset başlayacak. Her şeyin çok güzel olacağını zaten söylemiştik. Bunun hala arkasındayız’’ diye konuştu.

 

 BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

 

Toplantıda son konuşmayı önümüzdeki süreçte  Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürütecek olan CHP’li Turan Çakan yaptı.Çakan, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi içinde verilen görevleri bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Dün bu bayrak Seyfi arkadaşımızdaydı, bugün de bende. Bu görev yarın da bir başka partilimize verilebilir. Biz bu görevleri her zaman partimizin hedefleri doğrultusunda ileriye taşıyacağımıza ve layıkıyla yerine getireceğimize emin olabilirsiniz. Biz yerelde ve genelde partimizi iktidara taşımak için çaba göstereceğiz.Görevimi en iyi şekilde yerine getireceğimden de kimsenin şüphesi olmasın.Dediğim gibi bu bir bayrak yarısıdır ve aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için üzerime düşeni en iyi şekilde yerine getireceğim’’dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10