Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Malkara ilçesinde önümüzdeki günlerde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili bir değerlend

Malkara 30.12.2019 17:08:00 0
Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Malkara Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ile TESKİ bürokratları da yer aldı. Toplantıda, Malkara ilçesinde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, sürece katkı sunma noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

 

Toplantı hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yetkilileri ile birlikte Malkara ilçemizde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Doğalgazın ilçemize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10