Milli piyangoda son gün hareketliliği yaşandı

Milli Piyango İdaresinin bu yıl yılbaşı özel çekilişine koyduğu 80 milyon TL'lik  büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar yılbaşı arifesi olan 31 Aralık Salı günü Milli Piyango

Çerkezköy 31.12.2019 17:16:00 0
 Milli piyangoda son gün hareketliliği yaşandı

Çerkezköy’de yılbaşı biletlerinin satışında yoğunluk yaşanırken, birçok seyyar bayi ise ellerindeki biletleri son gün tüketti.

 

SON GÜN TELEPLERİN ARTMASI YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ 

 

 Son gün Milli Piyango biletlerine yoğun bir ilgi olduğunu belirten Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii İsmail Garip, “Bu yıl Yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlar fazla bir ilgi göstermedi. Ancak Son gün bilet satışları inanılmaz bir patlama gösterdi ve yoğunluk yaşadık.Her bilet alan inşallah beklentilerim doğrultusunda kayda değer bir para çıkar diyerek bilet aldılar.Milli Piyango biletlerine son gün taleplerin beklenenden fazla artmış olması bizleri de sevindirdi. Eğer ki bilet satışlarında yoğunluk yaşamasaydık. Bir çok bilet elimizde kalacaktı. Ancak son gün artan talep yüzümüzü güldürdü ve son gün bizleri mutlu etti. Bilet alan vatandaşlarımızın bu yılbaşında beklentileri doğrultusunda ikramiye çıkması temennisi ile herkese iyi yıllar diliyorum “dedi.

 

GÜN YAŞADIĞIMIZ YOĞUN TALEP BİZLERİ MUTLU ETTİ

 

Bu yıl önceki yıllara göre satış yapamamaktan yakındıkları bir sırada yılbaşı arifesinde bilet satışlarında talebin birden artmasından çok memnun olduklarını dile getiren Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii Mehmet Akça’da, “ Bu yıl nedense yılbaşı biletleri satışa çıktığından bu güne kadar fazla ilgi görmedi ve bizlerde bu yıl beklenen satış olmayacağını ve biletlerin çoğu elimizde kalacak diye kara kara düşünüyorduk ve tüm umutlarımız son gün idi ve son gün inanılmaz bir taleple karşılaştık ve bilet almaya gelen ikiden az almadan  gitmedi. Vatandaşların Milli Piyango biletlerine  son gün yoğun bir talepte bulunması  bizleri de inanılmaz şekilde mutlu etti. Temennimiz bizlerin yani Çerkezköylü Milli Piyango bayileri olarak bizlerin sattığı biletlere büyük ikramiyelerin çıkması. Böyle br durum yaşandığında normal zamanlardaki satışlarımızda da artış olacağını umut ediyoruz. Bilet alan almayan herkese bol şanslar  ve mutlu yıllar dilerim”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10