Başkan Çetin'den yeni yıl ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçleri, itfaiye ekipleri, hastane personelleri, belediye çalışanları, taksi durakları ve ev ziyaretlerinde bulunarak

Kapaklı 1.01.2020 16:37:00 0
Başkan Çetin

2020 yılının Kapaklı’ya, Tekirdağ’a ve ülkeye umut olmasını dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçleri, itfaiye ekipleri, hastane personelleri, belediye çalışanları, taksi durakları ve ev ziyaretlerinde bulunarak yeni yıllarını kutladı.

 

YENİ YILDA TÜM GÜZELLİKLER BÜTÜN İNSANLIĞIN OLSUN

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların huzur ve güvenliği için 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçlerine, sağlık personellerine, itfaiye erlerine, taksi duraklarına ve belediye çalışanlarını ziyaret ederek yeni yılarını kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “2019 yılına halkımızla veda ederken 2020 yılına yine halkımızla birlikte hoş geldin dedik. Yeni yılda tüm güzellikler bütün insanlığın olsun. Savaş ve karışıklıktan uzak, barış ve mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olması dileğiyle. 2020 yılı Kapaklımıza, Tekirdağ'ımıza, Türkiye'mize umut olsun.” dedi.

 

 

ŞANLI BAYRAK İLELEBET DALGALANACAKTIR

 

“Çat kapı ev ziyaretleri yapıyor, halkımız ile hasbıhal edip yeni yıllarını tebrik ediyoruz” diyen Başkan Çetin, “2020 yılına girmemize saatler kala ilçemizde ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gazimiz Tarık Cür kardeşimi evinde ziyaret ederek kendisinin ve kıymetli ailesinin yeni yılını tebrik ettim. Çok şükür sağlık durumu iyi, kendiside tüm Kapaklı halkımızın yeni yılını tebrik ediyor. Gazilerimizle gurur duyuyoruz; onlara minnettarız. Kahraman yiğitlerimiz var oldukça bu şanlı bayrak ilelebet dalgalanacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

  Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10