Bir sınıf daha hayırsever tarafından donatıldı

Hayırsever Özgür Güne tarafından donatılan Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu'nda bir sınıf düzenlenen açılış ile hizmete açıldı.

Kapaklı 2.01.2020 18:24:00 0
Bir sınıf daha hayırsever tarafından donatıldı

Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen alışa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve şube müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katılım sağladı. 

 

“50’NCİ SINIFIMIZI YENİLEDİK”

 

Kurdele kesiminin ardından konuşma gerçekleştiren Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ‘’Okulumuzun ilk, ilçemizin ise 50. yenilenen sınıfını açıyoruz. Hayırseverler yardımı ile donattığımız sınıfların, her geçen gün artması bizim için mutluluk vericidir. Öğrencilerimizin daha nezih sınıflarda eğitim görmesini istiyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte okulumuzun daha çok sınıfını donatarak ikili eğitimi bitireceğiz. Okulumuzun satranç alanında başarıları malum, ilçemiz ve il genelinde önemli başarılara imza atıyorlar. Dolayısıyla bu çalışmalara da ağırlık vereceğiz. Yeni sınıfımızın öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” diye konuştu.

 

8 SINIFIMIZI DA YENİLECEĞİZ

 

Desteklerinden ötürü hayırseverlerine teşekkür eden Okul Müdürü Murat Öz “ Okulumuzda sekiz sınıfımız bulunmaktadır. Sekiz sınıfımızın tamamını 2020 sonuna kadar hayırseverlerimizin destekleriyle yenileyeceğiz’dedi.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10