Çaldıkları malları çekçekçilere taşıttılar

Çerkezköy ilçe merkezinde trafodan kablo, otodan akü, işyerlerinden hırdavat malzemesi çalan Suat B. ve Ayhan S. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonuc

Çerkezköy 3.01.2020 18:08:00 0
Çaldıkları malları çekçekçilere taşıttılar

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ilçe merkezinde bir çok işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen iki şüpheliyi yakaladı.

 

YEDİ FARKLI HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri trafodan kablo, otodan akü, işyerinden hırdavat malzemesi çalınması ile ilgili olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki kameraları incelemeye alan ekipler güvenlik kameralarından yola çıkarak yedi farklı olayı Suat B ve Ayhan S.’nin yaptığını belirledi. Şahısların yakalanmasını için geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler iki şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ÇALDIKLARI MALZEMELERİ ÇEKÇEK İLE TAŞITTILAR

 

İki şüpheli çaldıkları malzemeleri çekçek diye tabir edilen araçlarla taşıttıkları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan önceki gece Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kocatürk sokakta bulunan bir elektrik dükkanına da girmeye çalışan aynı hırsızlar güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zorladıkları kapı açılmayınca hevesleri kursaklarında kalmış, olay yerinden kaçarak kayıplara karışmışlardı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10