İstanbul Winter Cup U10'da boy gösterdiler

Kapaklı Kartalspor U10 futbol takımı, hafta sonu Fikirtepe Fenerbahçe Spor Tesislerinde düzenlenen İstanbul Winter Cup U10'da boy gösterdi

7.01.2020 17:04:00 0
İstanbul Winter Cup U10

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİLER

 

Oyuncularını pek çok scaut ekibinin izlemeye geldiğini ifade eden  Kapaklı Kartalspor Kulüp Başkanı Ümit Saraç, ‘’Yönetim olarak yeni bir oluşuma girdik ve çok zor şartlarda bu takımları oluşturduk. Hiçbir kurum ve kuruluştan maddi bir yardım almadık. Yönetim olarak elimizi taşın koyduk ve yavrularımız için güzel bir gelecek inşaa etmeye çalışmalarımıza başladık. A takımız bu çocuklardan oluşak ve nasıl ki Altınordu takımı hiçbir yabancı futbolcu almadan yoluna devam ediyorsa bizler de profosyonel bir takım olana kadar hiçbir ilçeden ve ilden futbolcu transfer etmeyeceğiz.’’ dedi.

 

“BİZ BU TABUYU YIKACAĞIZ”

 

Bölgede mücadele eden amatör futbol kulüplerini de eleştiren Saraç, ‘’10.000-20.000 bin TL gibi peşinatlar verip maç başı uçuk rakamlarla İstanbul’dan ve birçok ilden futbolcu getiriyorlar. Gelen transferleri hep birlikte tribünde izliyoruz ve bizim evlatlarımızdan, Kapaklı’nın, Çerkezköy’ün evlatlarından ne artıları olduğunu birbirimize soruyoruz. Biz bu tabuyu yıkacağız ve 5 yıl sonra kuracağımız A takım bu yörenin evlatlarından oluşacak’’ diye konuştu.

 

“EKSİKLERİMİZİ DE GÖRDÜK”

 

Turnuva hakkında da bilgi veren Saraç “ 4 aydan bu yana Kapaklı Şehir Stadında haftanın üç günü aralıksız antrenmanlarımıza devam ediyoruz ve birçok yere hazırlık maçına gidiyoruz. Bu süreçte takımızı tanıyan – tanımayan çoğu hoca hazırlık maçlarını takip etmeye geliyor. 1 ay önce takımımız hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Ceylan Sportif Genel Direktörü Winter Cup’a U10 takımınızı davet etti. Biz de bu davet üzerine Pazar günü U10 takımızı turnuvaya götürdük. Harika müsabakalar oldu. Özellikle Fenerbahçe U10 takımı ile oynanan maçta tüm ilgi bu maçın üzerindeydi. Eksikliklerimizi gördük. Aynı zamanda çalıştıklarımızın karşılığı orda aldık ve güzel bir deneyim kazandık” dedi.

 

“ADIMIZI DUYURACAĞIZ”

 

Saraç “ 20 Ocak’ta gideceğimiz Kuşadası Sömestr Cup öncesi güzel bir prova yaptık. Sömestrde Kapaklı’nın ismini duyuracağımız Kuşadası’nda büyük bir organizasyona katılacağız ve bu organizyonun gerçekleşmesinde taşın altına elini değil, gövdesini koyan yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Özbek, Özkan Aşık ve Kemal Topc başta olmak üzere yardım eden öğrenci velisi ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Metin’e binlerce kez teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10