İkinci devre bambaşka takım izleteceğiz

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ilk devreyi 12 puanda tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Tesislerde yapılan basın açıklamasÄ?

7.01.2020 17:05:00 0
İkinci devre bambaşka takım izleteceğiz

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısına Kulüp Genel Kaptanı Gökhan Biber yöneticiler Tarık Akman, Hasan Pektaş ve Teknik Direktör Murat Küçük katıldı.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

Toplantıda konuşan Kulüp Genel Kaptanı Gökhan Biber “ 2019-2020 sezonunu inşallah ikinci yarısında başarılı bir grafik çizeceğimize inandığımız için kadromu yeni transferler yaptık. Yeni transferlerimizi sizlere tanıtmak istedik. Bunların yanında yine 5-6 arkadaş daha sonra kulübe katılacak.  Murat hocamız 2 sene önce de bizimle çalışıyordu. Başarılı bir grafik yakalamıştık hocamızla. Tekrar yönetim kararı alarak hocamızla devam etme kararı aldık. Tolga Tokoçin başkanlığında yönetim kurulunu oluşturduk. Kısıtlı şartlarla maddi manevi imkânsızlıklarla iyi bir ilk yarı geçirdik. Vahap bakanımıza teşekkürü bir borç biliriz. Her konuda her anlamda yanımızda olma gayreti içinde oldular. İkinci yarımıza başladık. Bir haftadır antrenmanlarımız aralıksız sürüyor. İkinci daha iyi ve daha farklı hedefler içine gireceğiz. İnşallah gölümüzdeki gibi olur. Çerkezköy’ün adını daha iyi bir yerlerde bırakmak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

 

 

“İYİ BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

 

Takım olarak ikinci devreye hazırlandıklarını kaydeden Teknik Direktör Murat Küçük “ 1911 Çerkezköyspor sezona kısa bir zaman kala yeni oluşum ile birlikte lige katıldı. Buna rağmen çok kısa bir süre içinde kadro oluşturularak lige katılması sağlandı. Ayrıca Çerkezköy ilçemiz için çok büyük bir iyilik oldu. Sezon başladıktan sonra yedinci hafta itibari ile görev bize verildi ve göreve başladık. Tabi bu kısa zaman dilimi içinde kurulan takımın bazı sorunları vardı. Malumunuz diğer takımların 45 gün iki ay gibi geçirdikleri kamp süresini bizim takımımız geçiremedi. Bunun getirdiği dezavantajları da takımımız yaşadı. Fizik olarak oyuncu kalitesi olarak devreye 12 puanla girdik. Bundan sonra da transfer kararı aldık. Eksik gördüğümüz mevkilere yönetim kurulumuz çok üstün bir çaba sarf ederek transfer yaptı.  Giden arkadaşlarımız ve kendi istekleri ile ayrılan arkadaşlarımız oldu. Yeni aldığımız futbolcu kardeşlerimiz bizlerle beraberler. Daha Gökhan beyin dediği gibi 3-4 transferimiz daha olacak. İnşallah ikinci yarıya arzu ettiğimiz kalitede arzu ettiğimiz oyun sistemi ile beraber çok iyi bir ikinci yarı geçirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Çerkezköyspor tesislerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımız gayet sağlıklı ve özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında yönetim kurulumumuzun inanılmaz çabası var. Yönetim kurulumuz üzerine düşeni yapıyor. Bizde üstümüze düşeni çocuklarla beraber ikinci yarı iyi bir sezon geçirerek bizi seven herkese göstermek istiyoruz” dedi.

 

“EN İYİ TAKIMI İZLEYECEKLER”

 

‘Takımınızın performansından memnun musunuz? Ayrıca ikinci devre taraftarlar nasıl bir takım izleyecek’ sorusu üzerine konuşan Küçük “ 11. Grup’ta herkesin herkesi yenebileceği bir birinci devre geçti. Nitekim öyle sonuçlar oldu. Buna en basit örnek Bigaspor bize lider geldi ve biz Bigaspor’u yendik. Bunun gibi birçok karşılaşmayı örnek gösterebiliriz. Benim iki sezon önce buraya gelip de lig ikincisi bitirdiğimiz süreçte nasıl bir Çerkezköyspor seyretti ise taraftarlarımız ona yakın hemen hemen aynı bir 1911 Çerkezköyspor seyredeceklerinden endişem yok. Çünkü çalışmalarımız bunu bize gösteriyor. İkinci yarıda hep beraber göreceğiz” dedi.

 

GİDEN FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Takımdan ayrılan oyunculara başarılar dileyen  Küçük “ Öncelikle oyuncularımız kendilerine göre çok değişik kulüplere gittiler inşallah gittikleri takımda başarılı olurlar. 7-8 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Giden topçularımız yedek kalecimiz Gökalp Yaman, stoper Tuna Akgüneş, santrafor Mert Mustafa Baykuş, Zeki Sinan Akkoyun, Açık oyuncumuz Muhammer Kadir Pehlivan, Göksel Yörükoğlu, Feyzullah Saray ve Yusuf Özkan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettik” dedi.

 

HEDEFİMİZ İYİ MÜCADELE ETMEK”

 

İki sezon önce 1911 Çerkezköyspor’da top koşturduktan sonra yeniden takıma dahil edilen savunma oyuncusu Can Kahraman ise yaptığı açıklamada “ Öncelikle ben buraya geldiğim için çok mutluyum. Öncelikle bizim kulübümüzün yeri ligde her zaman bir üst lige çıkmaktır. Şuan ki konumumuzdan bizde memnun değiliz ama zaten hocamız olsun arkadaşlarımız olsun gerekli özveriyi gösteriyoruz. Hocamız bize neden böyle olduğunu söyledi. Geç toplandığımızdan kaynaklı olduğunu belitti. Takımdaki herkese güveniyoruz. Biran önce kendimizi en üst sıralara atacağımızdan eminim.

İbrahim Aziz Kaplan, “Bende genç bir oyuncuyum. Tokat’tan geldim. İnşallah iyi çalışmamızın sonucu alacağız.  İkinci daha iyi yerlerde bitireceğimize inanıyorum. Takım olarak iyiyiz şuan” dedi.

 

“BUNU YAPACAK GÜÇTEYİZ”

 

1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Muhammet Göksü “1990 Sinop doğumluyum. Elbistanspor’dan geldim. 10 gündür buradayım. Çerkezköy’ü daha önceden de tanıyorum. Tabi ki Çerkezköy’ün yeri daha üst sıralar olmalı ama şansızlıklar oluyor. Burada çok güzel bir aile ortamı var. Yeni gelemem rağmen hiçbir sıkıntı çekmedim. Bizi çok çabuk sahiplendiler sağ olsunlar. Saha da zaten hocamız öncülüğünde 10 gündür çok iyi bir çalışma yaptık. İkinci yarı hedefimiz ilk yarı onun üzerine çıkmam mümkün olduğunca daha çok puan toplamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de var. Güçlü, hırslı ve göze hoş gelen bir oyun inşallah bu takımı daha üstlerde bırakabiliriz” dedi.

 

“ÇOK DAHA İYİ TAKIM OLACAĞIZ”

 

Bigaspor’dan transfer edilen Gökhan Arslan “ 1992 doğumluyum. Bigaspor’dan geldim. Benim transfer sürecim bayağı bir zorlu geçti. Bayağı uğraştık. İnşallah hayırlısı olacak buradaki arkadaşlık ortamı çok iyi Bigaspor’unda aynı şekilde. Tesislerimizde çok iyi. Hocamızın antrenmanlarını saymamıza gerek yok. Hocamız çok geç gelmiş sezon başı gelse idi çok farklı bir puan durumu ile karşılaşabilinirdi. Çok zor bir grup mesela alt sıradakiler üst sıradakilerden puan aldı. İnşallah daha iyi  bir takım olacağız” dedi.

 

“HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

 

Kulüp yöneticilerinden Tarık Akman ise “ Yeni transferlerimiz hayırlı uğurlu olsun. Biz elimizden gelen çabamızı saf ediyoruz. Biz elimizden geleni yaptık. Çerkezköy halkını tribünlere bekliyoruz. Takımıza destek olsun bizim inancımız tam” diye konuştu. Takım olarak eksik bölgelere transfer yapıldığını kaydeden yöneticilerden Hasan Pektaş “Hocamıza güveniyoruz. Takım olarak kenetlenmiş vaziyetteyiz. Takımız için hayırlı olsun” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10