Yazar Fatih Erdoğan öğrencilerle buluştu

Çocuk kitapları yazarı Fatih Erdoğan, Çerkezköy Tepe İlkokulunda düzenlenen söyleşi ve imza gününe katıldı. İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte öğrencilere kitap yazma sü

Çerkezköy 9.01.2020 15:46:00 0
Yazar Fatih Erdoğan öğrencilerle buluştu

Önceki gün düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen çocuk kitapları yazarı Fatih Erdoğan, ilk olarak minik öğrencilerin katıldığı söyleşide öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

 

KİTAPLARINI İMZALADI

 

Erdoğan ilkokul öğrencilerine yazarların şaşırtıcı ve macera dolu hikayelerle anlatmak istediklerini daha kalıcı kıldıklarını örneklerle sundu. Makine Mühendisliği okumasına rağmen, asıl ilgi alanının çocuklar olduğunu, böylece editörlükle başlayıp resimli kitaplardan sonra öykü yazmaya da başladığını anlattı. Yazarlık sürecine dair bilgi verirken, sorular üzerine karakterlerin nasıl oluştuğu, hangi olaylardan esinlendiğini paylaştı. Yazar Erdoğan “ Yazarken en büyük ilham kaynağım hayal gücüm. Çocuklara da tavsiyem yaşları ne olursa olsun hayal kurmaktan asla vazgeçmesinler” dedi. Esprili, akıcı, heyecanlı anlatımıyla çocukları eğlendirirken düşündüren Fatih Erdoğan, daha sonra kitaplarını imzaladı. Seminerin ardından ‘Okuyarak Büyüyoruz’ projesi yöneticisi 3-B sınıfı öğretmeni Özgecan Soyak İldiz tarafından yazar Fatih Erdoğan’a çiçek takdim edildi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10