Patlayan elektrik panosu panik yarattı

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi'nde kaldırımda bulunan elektrik baks panosunda patlama ve yanma meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ?

Çerkezköy 9.01.2020 15:50:00 0
Patlayan elektrik panosu panik yarattı

Çerkezköy Gazi Osman Paşa mahallesi Fatih  Caddesi üzerinde bomba gibi patlayan elektrik baks panosu büyük panik yarattı.

 

BÜYÜK KORKU YARATTI

 

Olay Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesinde meydana geldi. Kaldırım üzerinde bulunan elektrik baks panosunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Büyük bir gürültü ile patlayan ve ardından alev alan pano, mahallede oturanlara korkulu anlar yaşattı. Patlamanın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve TREDAŞ ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri panoda çıkan yangına kısa sürede müdahale ederken, TREDAŞ ekipleri ise çalışma yaptı. Patlamanın yaşandığı noktayı güvenlik şeridi ile kapatan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak tutanak tuttu.

 

 

“BU TRAFOYA ÇARE BULSUNLAR”

 

Büyük korku yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri “ Çok büyük bir patlama sesi geldi. Patlama sesi ile birlikte kendimizi dışarıya attık. Baktık ki trafodan dumanlar geliyor hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdik. Patlayan trafonun hemen karşısında okul bulunuyor. O esnada herhangi bir öğrencinin ve vatandaşının geçmemesi ise olası faciayı önlemiştir. Bizler mahalleli olarak TREDAŞ yetkililerinden bu trafoya bir çare bulmalarını istiyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10