Ak Partililerden odalara ziyaret

AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül,  Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve partililer Lokantacılar, İnşaat Sanatkarlar, Kahveciler, Kuaförler ve Terziler Odası Başka

Tekirdağ 12.01.2020 16:30:00 0
Ak Partililerden odalara ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, AK Parti Süleymanpaşa teşkilatının düzenlediği programla oda ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde Oda başkanlarının sorunlarını dinleyen, dilek ve önerilerini not eden Ak Partili heyet çözüm için görüş alışverişinde bulundular.

“ODALARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Oda ziyaretlerini değerlendiren Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Oda başkanlarıyla bir araya gelerek esnafın sorunların ve taleplerini dinlediklerini AK Parti olarak her hal ve şartta esnafın yanında olduklarını belirterek karşılıklı görüş alışverişiyle verimli bir ziyaret dizisi gerçekleştirdiklerini söyledi. Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı olarak Oda Başkanlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını, istişarelerde bulunduklarını anlatan İlçe Başkanı Sezayi Çetin, "18 yıllık AK Parti iktidarımızda esnafımızın, odalarımızın, borsalarımızın kısacası ülkemizin kalkınmasında elini taşın altına koyan tüm sektörlerle açık ve şeffaf bir işbirliğimiz oldu. Sadece seçim dönemlerinde kapı çalan, selam veren siyasetçi profili çizmedik. AK Parti'nin iktidar başarısının altında yatan en önemli unsur bu birliktelik ve şeffaflık oldu." diye konuştu.

 

SORUNLARINI DİNLİYORUZ

 

İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Oda başkanlarıyla 2019 yılını değerlendirerek 2020'nin profilini çizmeye çalıştıklarını belirterek, "Milletvekillerimizle birlikte esnafımızın sorunlarını dinledik, beklentilerini not ederek ticari hacmin Süleymanpaşa'da nasıl daha ileri seviyeye çıkabileceğinin muhasebesini yaptık. İş gücü ve istihdamın nasıl artırılması gerektiğine yönelik düşüncelerini aldık. Çok verimli görüşmeler dizisi oldu. Oda başkanlarımızın gösterdiği misafirperverliğe teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10