Çiftlikte başlayan taciz cinayetle sonlandı

Yasadışı yollarla Türkiye gelip Çerkezköy Kızılpınar mahallesindeki çiftlikte çalışan Afgan uyruklu vatandaşların karıştığı cinayetin arkasından yine cinsellik, yine taciz yine vahşet ç

Çerkezköy 12.01.2020 18:30:00 0
Çiftlikte başlayan taciz cinayetle sonlandı

 

Çerkezköy’de bir çiftlikte çalışan ve 29 Aralık'tan itibaren kaybolan Afgan uyruklu soyadı belirlenemeyen Norulla'nın (27) bıçaklanarak öldürüldükten sonra araziye gömüldüğü ortaya çıktı.

BOĞAZINI KESİP ÖLDÜRDÜ

Aralık ayı içerisinde çalıştıkları çiftliğin barakasında bir araya gelen üç kafadar içki alemi yaptı. İddiaya göre 27 yaşındaki Norullah ve 25 yaşındaki Habib Niyazi Hamidullah Kol’u uyutarak cinsel ilişkiye girdi. Gece yaşadığı olayın şoku ile irkilen Hamidullah Kol yanında bulunan Norullah’ın yeniden ilişki teklifinde bulunması üzerine onu barakanın ilerisinde bulunan Yanıklık mevkiine gitmeye ikna etti. Burada yanına aldığı bıçakla Norullah’ı bıçaklayan Hamidullah Kol kendisine tecavüz eden şahsın boğazını da keserek öldürdü.

OLAYI İTİRAF ETTİ

Afganistan uyruklu soyadı henüz öğrenilemeyen Norulla'dan, 29 Aralık'tan itibaren haber alamayan çiftlik yetkilileri İlçe Jandarma Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulunmasının ardından jandarma ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı. Kayıp kişinin izine rastlanılmayınca, jandarma çiftlik çalışanlarının ifadesine başvurdu. Çiftlikte çalışan Afganistan uyruklu H.K., şüpheli ifadeler verince çapraz sorguya alındı. H.K., kayıp Norulla'yı kendisinin bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

CESEDİ BULDULAR

Şüpheli H.K., Afganistan'dan yasadışı yollarla birlikte geldikleri Norulla ve H.N. ile çiftlikte çalışmaya başladıklarını anlattı. H.K., çiftlikte Norulla ile H.N.'nin kendisine bir gece alkol içirip, uyuttuktan sonra cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Daha sonra Norulla'nın yine kendisine cinsel istismarda bulunmak istediğini söyleyen H.K., "Ben karşı çıkanca aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında onu öldürdüm ve cesedini götürüp araziye gömdüm" dediği öğrenildi. H.K.'nin ifadesi üzerine jandarma ekipleri, Kızılpınar Mahallesi'nin Yanıklık mevkiindeki arazide yaptığı aramada öldürülen Norulla'nın toprağa gömülü halde cesedini buldu. Yanıklı mevkiinden alınan ceset Çerkezköy Devlet Hastanesinde maktulün arkadaşları ve çiftlik sahipleri tarafından teşhis edildi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı ön otopsinin ardından maktulün cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayda kullanılan bıçak ve şüphelinin olay günü üzerindeki kıyafetleri çalıştığı çiftlikte ele geçirildi. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Haber/Şaban KARDEŞ-Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10