Bilgi yarışmasında ter döktüler

Gülerçin Koleji'nde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışması finali nefesleri kesti. Yarışmada, 5'nci sınıflarda Oğuz Kaan Grubu, 6'ncı sınıflarda Kİ-OK Grubu, 7â?

Çerkezköy 16.01.2020 10:29:00 0
Bilgi yarışmasında ter döktüler

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Final Grupları her grupta her kademeden bulunacak şekilde oluşturulurken, Son derece heyecanlı, çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli geçen bilgi yarışmasında ilk aşamasının ardından final etabının da son soruya kadar baş başa mücadele ile geçti. Final yarışmasını Kanuni Sultan Süleyman Grubu öğrencileri kazandı. Yarışmayı değerlendiren Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Başta kazanan grubumuz Kanuni Sultan Süleyman Grubu öğrencileri olmak üzere yarışan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz. Yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Yarışma grupları ise şu şekilde: Oğuz Kaan Grubu, Mustafa Kağan Abat, Hasan Uçan, Alperen Soytürk,  İnci Deniz Ak, Başak Su Çapkan, Kİ,OK Grubu, Zeyneb Arıkan, Pisagor Grubu, Samet Ege Sağcan, Mehmet Emir Çavdar, Ece Şen, Hamza Aras, Beren Koluaçık, 8/B Grubu, Elif Ordukaya, Eylül Öztürk, Ensar Yılmaz, Barış Baykal, Kerem B. Keresteci’nden oluştu. Final Grupları her grupta her kademeden bulunacak şekilde oluşturuldu. Buna göre, Alparslan Grubu, Eylül Öztürk, Ece Şen, Burak Karaoğlu, Musatafa Kağan Abat, Kerem Bahadır Keresteci, Nene Hatun Grubu, Elif Ordukaya, Hamza Aras, Zeyneb Arıkan, Hasan Uçan, Çağlar Düz, Kanuni Sultan Süleyman Grubu, Ensar Yılmaz, Samet Ege Sağcan, Beray Kılıç, Alperen Soytürk, Başak Su Çapkan, Ali Kuşçu Grubu, Barış Baykal, Mehmet Emir Çavdar, Gülnihal Akkaya, Gülnihal Akkaya, İnci Deniz Ak ve Beren Koluaçık final etabındaki gruplarda yer aldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10