Sıkışan kedi için seferber oldular

Çerkezköy Cezaevi kavşağında bir otomobilin motor kısmına sıkışan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Aracın motor ile tekerler arasına sıkışan kedi yarım saatlik ç

Çerkezköy 19.01.2020 12:21:00 0
Sıkışan kedi için seferber oldular

Çerkezköy’de Gökhan Torun’a ait otomobilin motor kısmına giren kedi burada mahsur kaldı. Seyir halindeyken kedinin sesini duyan Torun Çerkezköy cezaevi kavşağında aracını durdurarak vatandaşların yardımı ile durumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. 

 

 

BÜYÜK ÇABA HARCADILAR

 

Aracın motor ile tekerlek arasına sıkışan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar büyük çaba harcadı. Yaklaşık yarım saatlik yoğun çalışmanın ardından talihsiz kedi sıkıştığı yerden kurtarılırken, itfaiye ekipleri tarafından Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürüldü.

 

“ÇOK MUTLUYUZ”

 

Sürücü Gökhan Torun “ Bağlık Mahallesi evimden çıktım, benzin istasyonundan benzin aldım ses duymadım. Cezaevi kavşağına kırmızı ışıklarda durunca kedi sesi geldiğini fark ettim. Artık motordan mı düştü burada kırmızı ışıkta durunca mı girdi bilmiyorum. Sesi duyduğumda aracı durdurdum. Aracı durduktan sonra hemen itfaiye ekiplerine haber verdim. Sağ olsunlar onlarda hemen geldi. Kısa süren çalışma sonucunda kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlıklı bir şekilde kediyi kurtardığımız için çok mutluyuz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10