Döner Noktası Ekspres açıldı

İşletmeciliğini Halil Şerifoğlu ve İhsan Kahraman'ın yaptığı Döner Noktası Ekspres, Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Çerkezköy 21.01.2020 16:20:00 0
Döner Noktası Ekspres açıldı

Dün saat 12.30'da yapılan açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

"YENİ BİR İŞLETMEYLE YENİ BİR HAVA KATIYORLAR"

 

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Yeni bir işletmeye kavuşuyoruz. Uzun yıllardır Çerkezköy'de esnaflık yapan, döneri uzun zamandır bu damak tadında Çerkezköylülerle buluşturan ağabeylerimiz bugün Döner Noktası Ekspres ile Çerkezköy'ün Uğur Mumcu Caddesi'ne yeni bir işletmeyle yeni bir hava katıyorlar. Bu güzel işletme umut ediyorum hem Çerkezköy'e hem işletme sahiplerine hayırlar getirir, bol kazanç getirir, bereket getirir. Bu duygularla bu düşüncelerle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

AÇILIŞI YAPILDI

 

Akay’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından işletmeciliğini Halil Şerifoğlu ve İhsan Kahraman'ın yaptığı Döner Noktası Ekspres’in açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesilmesinin ardından davetlilere döner ve tatlı ikram edilirken, açılışta döner noktası çalışanları ve  palyaçolar vatandaşlara dürüm döner dağıttı.

Haber/Cengizhan Küpelioglu


0282 726 91 91
0282 747 65 10