2.Amatör küme başlıyor

2  Şubat Pazar günü başlayacak olan Tekirdağ 2.Amatör Küme'de bu sezon mücadele edecek takımlar ve mücadele edecekleri gruplarda belli oldu. 21 takımın katılımıyla 4 grupta çift devreli lig usulÃ?

Bölgede Gündem 22.01.2020 13:52:00 0
2.Amatör küme başlıyor

2.Amatör Küme’de 2019-2020 sezonu hafta sonunda dört grupta oynanacak olan karşılaşmalarla start alacak.

 

21 TAKIM YER ALIYOR

 

Tekirdağ 2.Amatör Küme’de heyecan 2 Şubat tarihinde başlayacak. 21 takımın katılımıyla 4 grupta çift devre lig usulüne göre oynatılacak olan Tekirdağ 2.Amatör Kümede gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ise playoff grubuna yükselecek. Dört grubun ilk ikileri arasında tek devreli lig usulüne göre oynatılacak olan grup maçları sonucunda grubu ilk üçte tamamlayan takımlar Tekirdağ 1.Amatör Kümeye yükselecek.

 

A GRUBU’NDA BEŞ TAKIM YER ALIYOR

 

A Grubunda beş takım yer alırken, grupta Bıyıkalispor, Kumbağspor, Tekirdağ İdmanyurduspor, Tekirdağ Kartalspor ve Şarköy Yıldız Gençlikspor mücadele edecek. İlk hafta ise Bıyıkalispor ile Tekirdağ Kartaspor karşı karşıya gelirken, Kumbağspor ise Tekirdağ İdmanyurduspor’a konuk olacak. İlk haftayı ise Şarköy Yıldız Gençlispor bay geçecek.

 

YAVUZSPOR İLK HAFTAYI BAY GEÇECEK

 

B Grubu’nda ise Aydoğdu Gençlikspor, Karacakılavuzspor, Kazanderespor, Muratlı 1935spor ve Yavuzspor şampiyonluk mücadelesi verecek. Ligde ilk hafta maçında Yavuzspor haftayı bay geçerken, Kazanderespor Karacakılavuzspor’u, Aydoğdu Gençlikspor ise Muratlı 1935spor’u konuk edecek.

 

SAMSUNLULAR YAŞARDOĞUSPOR C GRUBU’NDA YER ALIYOR

 

Temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğuspor’un yer aldığı C Grubu’nda ise altı takım yer alıyor. İlk hafta karşılaşmalarında temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğuspor deplasmanda Küçükyoncalıspor’a konuk olurken, Kapaklı Karaağaçspor ise deplasmanda Güngörmezspor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasıda ise Yıldız Gençlikspor ile Çorlu Doğanspor karşı karşıya gelecek.

 

 D GRUBUNDA BEŞ TAKIM YER ALIYOR

 

Çorlu ve Ergene takımlarının yer aldığı D Grubu’nda ise Çorlu Rumelispor, Ergene Pınarspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Belediyespor ve Paşalanspor şampiyonluk mücadelesi verecek. Ligde ilk haftayı Paşalanspor bay geçerken, Çorlu Rumelispor Ergene Pınarspor’u, Ergene Gençlerbirliğispor ise Ergene Belediyespor’u konuk edecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10