Cinayet şüphelisi ağabey-kardeş tutuklandı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem kavşağında aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi hayatını kaybederken, üç kişide yaralandı.Kavgada y

Çerkezköy 23.01.2020 01:08:00 0
Cinayet şüphelisi ağabey-kardeş tutuklandı

İddiaya göre 9 Ocak tarihinde eşinden şiddet gören Y.Ç isimli kadın durumu ağabeyi C.T’ye bildirmişti. Bunun üzerine kardeşi Y.Ç ile eşi Ö.Ç’nin yaşadığı eve giden C.T ile Ö.Ç arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşmüş C.T., Y.Ç., Ö.Ç. ve C.Ç. çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanmıştı.

 

 

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

 

Olaydan 15 gün sonra Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem kavşağında karşılaşan husumetli aileler arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçaklı kavgaya dönüşen olayda Melik T, Celil T, Cemil T, Emrah Ç ve Sefer Ç. yaralanarak ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.  Yaralılardan baba Celil(55) ve oğlu Cemil T.(39) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavi ise sürüyor. Hayatını kaybeden Celil T ve Cemil T nöbetçi savcının yaptığı ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 

Kavgada yaralanan ve hastanedeki tedavileri tamamlanan Emrah Ç ve Sefer Ç. kardeşler polis tarafından gözaltına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan iki kardeş çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı.Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Çevik Kuvvet ekipleri gün boyunca Çerkezköy Adliyesi önünde kuş uçurtmadı. 6 saat süren yargılamanın ardından savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen ağabey-kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10