Başkan Yurdakul genel kurula katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Malkara Ziraat Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimli genel kurul toplantısına katıldı.

Malkara 23.01.2020 15:02:00 0
Başkan Yurdakul genel kurula katıldı

Malkara Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısında; Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, muhtarlar, basın mensupları, siyasi parti üyeleri ve Malkara Kent Konseyi Üyeleri yer aldı. Malkara Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sayın divan, kadın meclisimizin değerli üyeleri öncelikle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün iki adayımız var. İkisine de başarılar diliyorum. Sonuçta bir kurumu temsilen seçilmek ve seçilmemek arasında mutlaka bazı farklılıklar olsa da yaşadığımız ve mücadele ettiğimiz değerler hep aynı. Bu yüzden iki ablamıza aday olarak bu taşın altına elini koydukları için ben teşekkür etmek istiyorum.  Gerçekten Kent Konseyi bizim için çok önemli. Geleceğe doğru yapmış olduğumuz planlar kentin ve toplumun çıkarlarının önüne geçmemesi lazım. Bu ne yazık ki zaman zaman oluyor. Kent Konseyi tam da bu yüzden önemli. Bu hataya düşmemek için şehrin gerçek sorunlarına yoğunlaşıp, çözüm önerilerini bulmamızda bizleri yönlendirmeniz bizler için çok önemli. Ben bu yüzden çalışan, emek harcayan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Burada bir arkadaşımız seçilecek ama mücadeleyi bırakmayarak hepimiz Malkara’mız için elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacağız. Geçmiş dönem Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanımız Nuran Başkütük’te toplum ve yerel yönetim arasında bir köprü görevi üstlendi. Elimizden geldiği kadar farklı kitlelere ulaşmamızı sağladı. Bu yüzden ben Nuran hanıma da teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. “ dedi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yapmış olduğu konuşmanın ardından Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucu Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10