Kent Konseyi'nden Kaymakam Abban'a ziyaret

Çerkezkóy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları başkanlarıyla birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a ziyarette bulundu.

Çerkezköy 24.01.2020 14:35:00 0
Kent Konseyi

Ziyarette Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol  Kaymakam Atilla Selami Abban’a Çerkezköy’e kazandırdığı hizmetleri ve yaptığı güzel çalışmaları nedeniyle  teşekkür etti. Üstünol Kaymakam Abban’ın Çerkezköy’e yaptığı özellikle eğitim konusundaki kalıcı hizmetlerinin hiç unutulmayacağını da dile getirdi.Üstonal, Çerkezköy’ü ilgilendiren bazı önemli konularında giderilmesi konusunda katkı sağlayabileceklerini ifade etti.Kaymakam Abban’ın Çerkezköy’de görev yaptığı süre içinde de daha bir çok kalıcı hizmetlere imza atacaklarına da inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

 

SAAT HEDİYE ETTİLER

 

Ziyarette Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol tarafından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a ağaç üzerine yapılmış bir saat hediye edildi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ziyaret için Çerkezkóy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10