Albayrak ve Çetin arızayı yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Erbay ve İstiklal Caddesi kesişimindeki ana şebeke su hattında önceki gece 04.00'da meydana gelen arızayı yer

Tekirdağ 27.01.2020 14:06:00 0
Albayrak ve Çetin arızayı yerinde inceledi

Kesintilerin kısa sürede sonlanacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ile birlikte Erbay ve İstiklal Caddesi kesişimindeki ana şebeke su hattında bu sabah saat 04.00'da meydana gelen arızayı yerinde inceleyerek, TESKİ ekipleri tarafından devam eden onarım çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler aldık. Vatandaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak mahallelerimize sular tekrar verilecektir. Tüm halkımıza göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum.” dedi.

‘’ARIZA ONARIMI BAŞLADI’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘’Kapaklı İlçemizin İstiklal ve Erbay Caddesi kesişiminde oluşan su patlağını Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ile birlikte yerinde inceledik. TESKİ ekiplerimizce müdahale edilip, arıza onarımı başlamıştır.’’ dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10