Kök: Kongrede aday değilim

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök İlçe Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantısında yaptığı açıklamada AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongresin

29.01.2020 10:40:00 0
Kök: Kongrede aday değilim

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısı önceki akşam ilçe teşkilatında gerçekleşti. Ümit Kök başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, toplantıda olağanüstü kararlar alındı.

OLAĞANÜSTÜ KARAR ALINDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin 31 Mart yerel seçimleri için görevinden istifa edip belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından bu göreve 9 Ocak 2019 günü o dönem, genel merkezin kararıyla yönetim kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı olan Ümit Kök atanmıştı. Kök 9 Ocak 2019 günü görev yazısını ise AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den almıştı.  1 yıldır bu görevi sürdüren Kök, kısa süre sonra gerçekleşecek olan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresinde aday olmayacağı açıklandı. Kök, yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, kongrede aday olmayacağını, aday olmak isteyenlerin ise başvurularını yapmasını istedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10