Albayrak: Kültür merkezi 19 Şubat'ta açılacak

Kapaklı'ya çıkartma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,CHP Kapaklı İlçe Teşkilatına ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti. Ziyaretler kapsamı

Kapaklı 29.01.2020 15:31:00 0
Albayrak: Kültür merkezi 19 Şubat

Dün mesaisine Kapaklı’dan başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra partisinin Kapaklı teşkilatına uğradı. Başkan Albayrak, CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine getirilen Erdinç Yılmaz ve ekibine başarılar diledi.

 

“BERABER HAREKET EDELİM GÜZEL İŞLER YAPALIM”

 

Ziyaretten ötürü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz “ Yeni yönetimimizi ziyaret ettiğiniz için onur duyduk. Günün yine erken saatlerinde mesaiye başladığınızı görüyoruz. Bu temponuz inşallah bize de geçer. Bundan sonra hep beraber Kapaklı’da güzel şeyler başaracağımızı düşünüyorum. Kapaklı’da CHP’nin kapısı sizlere sonuna kadar açık. Beraber hareket edelim, güzel işler yapalım. Sizleri destekliyoruz, iyi ki varsınız” diye konuştu.

 

 

“MAHALLELERİN SU SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

 

Kapaklı’daki su kesintilerine kalıcı bir çözüm bulacaklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Bugün üç ilçeyi ziyaret edeceğiz, ilk olarak Kapaklı’ya geldik. Üç mahalledeki su olayıyla ilgili müdahale etmek için bölgeleri dolaştık. Atatürk Mahallesi’ne 2 bin500 tonluk bir su deposu yapacağız. Ayrıca terfi merkeziyle birlikte 6 kilometrelik bir su hattı yapacağız. Ardından Bahçelievler'de de bin 500 tonluk bir depo daha yapacağız. Bunlarla birlikte mahallelerimizin de su sorunu çözmüş olacağız” dedi.

 

“20 YILLIK İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

 

Albayrak “  Kültür Merkezimizi de 19 Şubat’ta Senfonik Destan ile birlikte açacağız. Başkanımız İrfan Mandalı’ya da buradaki emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Kapaklı bunu güzel bir şekilde kullanacak. Bu kültür merkezi Kapaklı’nın 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak. Kapaklı’nın ciddi boyutta hükümet yatırımlarına ihtiyacı var. Şuanki Belediye Başkanımızın da Millet Bahçesi ile ilgili bir çalışması var, onu da netleştirince bakacağımızı söyledim” dedi.

 

 

“BEŞ YILDA KAPAKLI’YA 160 TRİLYONLUK HARCAMA YAPMIŞIZ”

 

Yerel seçimlerde kaybedilen Kapaklı, Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi ve Hayrabolu’yu yeniden kazanacaklarını ifade eden Albayrak, ”17 yıllık bir iktidar var, bu süreçte bu ilçenin birçok sorununun çözülmesi lazım. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Kapaklı’ya 160 trilyonluk harcama yapmışız. Bana bir şey yapmadın diyenler, hükümetin yatırımlarını söylesinler. Kapaklı öyle hızlı büyüdü ki 2 günde aynı sorunu yaşadık. O binanın orada yapılmasına müsaade eden yerel yönetimin, her türlü önlemi alması gerekirdi. Zaten 30 yıllık borular bunlar, bir yerden yaptık 200 metre sonra başka bir yerden yine patladı. İnşallah altyapıyı yapar yapmaz böyle bir sorunla bir daha karşılaşmayacağız” açıklamasında bulundu.

 

KÜLTÜR MERKEZİNİ İNCELEDİLER

 

Kapaklı İlçe Teşkilatından ayrılan Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret ederken, toplantıda ilçe genelinde devam eden ve planlanan yatırımlar değerlendirildi. Toplantının ardından Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nu ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin açılıp açılmayacağı yılan hikayesine dönen Atatürk Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10