Çerkezköy'de yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Çerkezköy Belediyesini ziyaret ederek, yapılacak yatır

Çerkezköy 29.01.2020 17:03:00 0
Çerkezköy

  DAİRE BAŞKANLARI VE İLGİLİ BİRİM MÜDÜRLERİ KATILDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin ilçe genelinde yapacağı yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunulurken, yatırımların ve çalışmaların koordineli şekilde yapılması noktasında görüş birliğine varıldı. Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Kemal Gümüş ve Çerkezköy Belediyesi ilgili birim müdürleri katıldı.

YAPILACAK YATIRIMLAR ELE ALINDI

TESKİ’nin yapmayı planladığı yatırımların, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yapacağı yatırımların, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nin kullanımının ve yeşil alan çalışmalarının masaya yatırıldığı değerlendirme toplantısının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilgili Daire Başkanları ile Birim Müdürleri Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek, incelemelerde bulundular.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10