Başkan Albayrak'tan Ergene'ye ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret ederek Ergene'de yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Tekirdağ 30.01.2020 13:24:00 0
Başkan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da yer aldı. Ergene Belediye Binasında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkan Yüksel’e Ergene’ye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki heyet Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ergene Kültür Merkezinde giderek incelemelerde bulundu.

1, 6 ve 9.sokaklar Asfaltlanacak

Kültür Merkezinin ardından Sağlık Mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene programa alınarak asfaltlanacak olan 1, 6 ve 9.sokaklar kontrol edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak en uygun zamanda bu sokakların asfaltlanacağını belirtti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10