CHP İlçe teşkilatından As ve Topkaya'ya ziyaret

12 Ocak'ta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odas

Çerkezköy 31.01.2020 17:59:00 0
CHP İlçe teşkilatından As ve Topkaya

SIKINTILARININ ÇÖZÜMÜNE YARDIMCI OLMALARINI İSTEDİ

 

Ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanı Mustafa As, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. As “Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Yönetiminizin Çerkezköy için Tekirdağ için umut olursunuz. İyi çalışma yapacağınıza da inanıyoruz. Almış olduğunuz görev ve sorumluluğunuz var bu nedenle  iyi bir çalışma gerçekleştireceğinize inanıyorum.”dedi. Mustafa As daha sonra oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve ardından şoför esnafının çözüm bekleyen sıkıntılarında söz etti. Başkan As bu konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile çözümlenmesi gereken konularda yardımcı olmalarını istedi.

 

 

“BÜYÜK SIKINTI YARATIYOR”

 

 As, “ şoförler olarak bir takım sıkıntılarımız var. Bu konuda katkı yapabilirseniz mutlu oluruz. Sanayi kenti olan ilçemiz her geçen gün gelişerek büyümekte ve şoför esnafı olarak bazı yollarda trafiğin daha düzenli akışını sağlamak için gerekli çalışmaların bu günden ileriye dönük olarak yapılmasında fayda görüyoruz. Dolayısıyla çözümlenmesi gereken sorunlarımızda var. Bunların çözümü konusunda  sizlerde katkı sağlayabilirseniz mutlu olacağız. Ayrıca ilçemizde bir  araç muayene istasyonu kurulması için bir süredir mücadele veriyoruz. Ancak bu konuda herhangi bir sonuç alamadık. Bunun Çerkezköy’e kurulması gerekmiyor, Kapaklı yada Saray ilçesine de olabilir. Amacımız bu bölgede böyle bir ihtiyaç var ve şoförlerimiz gün kaybetmeden araç muayenelerini zamanında yaptırabilsin. Çorlu’da bulunan araç muayene istasyonu 20 gün sonraya gün veriyor. Çerkezköy’de haftada bir seyyar istasyon kuruluyor ama oda özel araçların muayenesini yapıyor. Mesela yol belgesi alınacak araç muayenesi olmadan verilmiyor.gibi bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Bu konuda da milletvekillerimize durumu anlattık, bir de bu konuda sizler dile getirip yardımcı olabilirseniz en azından bu sıkıntımızda çözüme kavuşmuş olur. Çünkü bu TÜV istasyonu buraya kurulması esnafımız için önemli bir ihtiyaçtır ”dedi.

 

GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ‘de, “ Sıkıntılarınızın bazılarını biliyorum ancak bunları daha yeni öğrenmiş oldum. Sizlerin sıkıntılarınızın çözüme kavuşması için ilçe y6önetimi olarak gereken çalışmayı yapacağız. Temennimiz sıkıntılarınızın kısa zaman dilimi içinde çözüme kavuşturulmasıdır. Bizlerin bu konuda elimizden geleni yapacağımızdan emin olunuz. Bugün bizleri ağırlayarak bizlere zaman ayırdığınız içinde sizlere teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’ın yanından ayrılan partililer daha sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez “ Şahrin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine büyük görevler düşüyor. Bizde sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağız” diyerek Topkaya’ya yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’da ziyaretten ötürü CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederken, yeni görevinde de başarılar diledi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10