Sedanur Gelinlik Moda Evi- 2 törenle açıldı

 Sedanur Gelinlik  Moda Evi olarak ilk mağazasını  yıllar önce Öztrak Caddesinde hizmete açan  Seda Kaya ikinci mağazasını da dün Atatürk caddesinde No:73/75 adresinde  düzenlenen törenle hizmete a

Çerkezköy 31.01.2020 18:12:00 0
Sedanur Gelinlik Moda Evi- 2 törenle açıldı

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

 

Sedanur gelinlik Moda Evi’2’nin açılış töreninde 26. Dönem Tekirdağ AK Pati Milletvekili Dt. Ayşe Doğan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi, mankenler, moda tasarımcıları Trakya Profesyonel Kuaförler Federasyonu Başkanı Hasan Gelgeç, esnaflar, Kaya ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışta konuşan Sedanur Gelinlik Moda Evi sahibi Seda Kaya “ Bugün Sedanur Gelinlik Moda Evi olarak ikinci mağazamızı açmış bulunuyoruz.  Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm konuklarımıza tek tek  teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.”dedi.

 

ÇOK GÜZEL BİR MODA EVİ

 

Ardından konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’de, “ Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Mağaza çok hoşuma gitti her taraf ışıl ışıl çok güzel bir moda evi . Özellikle gelinlik genç kızlarımızın rüyasıdır ve aynı zamanda kutsal bir şeydir. Böyle yaratıcılıkta yapmak çok güzeldir. Çerkezköy’ümüze böyle bir işyeri daha kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

ÇERKEZKÖYÜMÜZE KATMA DEĞER KATACAK

 

Dönmez’den sonra konuşan 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğanda, “Öncelikle Sedanur Gelinlik Moda Evi ikinci işletmesinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çerkezköy’ümüze çok güzel bir katma değer kazandırdılar.Hayırlı olsun” dedi.

 

 

ÇOK GÜZEL TASARIMLARIN SERGİLENDİĞİ MODA EVİ

 

Son konuşmayı Trakya Profesyonel Kuaförler Federasyonu Başkanı Hasan Gelgeç gerçekleştirdi. Gelgeç, “Bugün çok güzel tasarımların sergilendiği çok güzel bir gelinlik moda evinin açılışını yapıyoruz. İşletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından işletmenin açılışı gerçekleştirildi.

 

MİNİ DEFİLE İLGİ GÖRDÜ

 

Kurdele kesiminden sonra İstanbul’daki çeşitli ajanslarda çalışan mankenlerden oluşan bir grup mini bir defile sundu. Çeşitli tasarımlarda sunulan gelinlikler ilgiyle izlendi. Mini definenin ardından da Latin dans gösterimi yapıldı.

 

 

GELİNLİK VE NİŞAN ELBİSELERİ KENDİ TASARIMIMIZ

 

Sedanur gelinlik Moda Evi  sahibi Seda kaya açılış sonrası yaptığı açıklamada, “ Yaklaşık 25 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz.Tüm tasarımları kendimiz tasarımını yapıyor ve kendi atölyelerimizde dikiyoruz. Tüm satışlarımız tamamen direk üreticiden direk olarak yapılıyor. Özellikle gelinlik giyecek genç kızlarımızın boyuna, fizik yapısına,saç ve saç tasarımına ,makyajına ve giyeceği ayakkabı boyuna, istenilen  modelde ve de istenilen mevsimine  göre gelinlik  abiye,nişan elbisesi isteğe göre  tasarlıyor ve müşterimize sunuyoruz.Hazır satışa sunduğumuz modellerde de bunlar mevcut. Gelinlik alacaklar mağazalarımıza da kendilerine uygun ger türlü bol seçenekli gelinlik, nişan elbiseleri ve abiye bulabilirler. Tüm ürünlerimiz kaliteli  ve özenle  hazırlanmaktadır. Önceliliğimiz müşteri memnuniyeti. Başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölge halkımıza hizmet vermekten de son derece mutluyuz”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10