Dönmez: Çerkezköy için daha çok çalışacağız 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ilçe yönetimi ile birlikte ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Çerkezköy Kent Konseyi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar K

Çerkezköy 2.02.2020 12:58:00 0
Dönmez: Çerkezköy için daha çok çalışacağız 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi ilk olarak Çerkezköy Kent Konseyini ziyaret etti. Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol tarafından karşılanan CHP yönetimi, ziyarette yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyümeye ve gelişmeye devam eden sanayi kenti Çerkezköy’ün her zaman yatırıma ihtiyaç duyduğunu dile getiren Ayfer Dönmez  STK’lar ve hemşeri dernekleriyle ortak hareket edeceklerini ve ilçeyi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için ortak akılla hareket edeceklerini dile getirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi Kent Konseyi’nin ardından ikinci ziyaretini Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne gerçekleştirdi. Dönmez ve yönetimi, esnafların yaşadıkları sıkıntılarla ilgili Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe’den bilgi aldı. Sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Ayfer Dönmez, ziyaret için kabul ettikleri için Muzaffer Yaztepe’ye teşekkür etti.

 

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEYE HAZIRIZ”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinden ayrılan partililer Çerkezköy Erzurumlular Derneğini de ziyaret etti. Ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, burada Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın ve Erzurumlularla bir araya geldi. Sorunları dinleyen Dönmez; “STK’lar ve derneklerle işbirliği içerisinde  her zaman bir araya gelerek çok  daha güzel bir Çerkezköy için el ele vererek daha çok çalışacağız, sorunları birlikte çözeceğiz” dedi. Kendilerini ziyaret eden Dönmez ve yönetimine teşekkür eden Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın’da, “Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Erzurumlu hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı, artık kendimizi Çerkezköylü olarak gördüğümüz ilçemizde daha iyi yaşam koşullarına ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Bu konuda da elimizden geleni özveri ile yapmaya özen gösteriyoruz.” dedi.

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10