Ahmet Turan Bulut güven tazeledi

Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi'nin dün yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Turan Bulut seçime tek aday yek liste ile girdi. Yapılan seçim sonucu kooperatif üyelerinin tamamınÄ

Çerkezköy 2.02.2020 16:38:00 0
Ahmet Turan Bulut güven tazeledi

Kongre Kooperatif başkanı Ahmet Turan Bulut’un açış konuşması ile başladı ardından kongre divanı oluşturuldu. Divan Başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası başkanı Mustafa As  getirilirken katip üyeliğe ise Umut Kırım ile  Ümit Ütgün  getirildiler. Divan oluşumunun ardından gündem maddeleri tek tek okundu. Tek tek oylamaya sunulan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

 

 

SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİRİLDİ

 

Gündemin beşinci maddesi olan yönetim, denetim kurulu seçimlerine geçildi. Seçimlere mevcut Başkan Ahmet Turan  Bulut tek aday ve tek liste ile girdi. Kongreye katılan kooperatif üyelerinin tamamını alan Ahmet Turan Bulut ve listesi seçimleri kazandı. Yapılan kongrede  Lider Öğrenci Kooperatifi Başkanlığına güven tazeleyerek ikinci kez 3 yıllığına yeniden seçilen Ahmet  Turan Bulut’un yönetiminde Yunus Altunışık, Fatih Kuş, Çağatay Uzun, Hidayet Terzi, Turgut Arı ve Selda Çakır seçildi.

 

BİRLİKTE GÜZELÇALIŞMALARAIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

 

Kongre sonunda dilek ve temennilerde teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Turan Bulut, “Öncelikle bu gün yapılan kongremizde şahsımı ve yönetimimi yeniden seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu yeni 3 yıllık görev süremiz döneminde de yönetim olarak kooperatif ortaklarımızla el ele birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede güzel çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve kongre divan başkanlığını yapan Çerkezköy şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a da çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10