Kariyer ve istihdam ofisi işsizlerin umudu oldu

Kapaklı Belediyesi "Kariyer ve İstihdam Ofisi" tarafından düzenlenen iş arayan vatandaşlar ile personel arayan işvereni bir araya getiren toplu iş görüşmeleri devam ediyor.  Kapaklı'da iş araya

Kapaklı 6.02.2020 17:37:00 0
Kariyer ve istihdam ofisi işsizlerin umudu oldu

Yenilenebilir enerji sektöründe Avrupa serbest bölgesinde 2019 yılından itibaren faaliyetlerine başlayan ve cam elyaf kumaş üretimi yapan " Hengshi Turkey Fiber Glass" firması ile Kapaklı Belediyesi "Kariyer ve İstihdam Ofisi" öncülüğünde 120 kişi ile görüşüldü. İşe alım sürecinde   1. etapta  yapılan değerlendirme ve mülakatlar sonucunda 40 kişi işe kabul edildi.

 

 TEŞEKKÜR ETTİLER

 

İş arayan vatandaşlar kendilerine iş bulma imkanı tanıdığı için Kapaklı Belediyesine teşekkür ederken, işverenler de işçi açığını kapatma imkanı sağladıkları ve böyle hizmetten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

 

“KÖPRÜ OLUYORUZ”

 

Kapaklı’da iş arayan vatandaşların "Kariyer ve İstihdam Ofisi"  başvurabileceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ İş arayan vatandaşlarımız ve fabrikalar arasında bir köprü oluyor. Birçok sanayi kuruluşu ile  irtibat halindeyiz, onların istek ve taleplerine göre vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz ve iş bulmalarına yardımcı oluyoruz.” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10