'Süt Kardeşler' Çerkezköy'de sahnelendi

Türk tiyatrosunun usta ismi Nejat Uygur'un çocukları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler tarafından yeniden tiyatroya uyarlanan "Süt Kardeşler" adlı oyun, Çerkezköy Belediyesinin organizasyonu ile Çerkezköy?

Çerkezköy 6.02.2020 17:38:00 0

İlk olarak Nejat Uygur tarafından sahnelenmiş olan “Süt Kardeşler” adlı tiyatro oyunu, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüz yorumuyla Çerkezköylü tiyatro severler ile buluştu.

 

ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI

 

Çerkezköy Kültür Merkezinde gerçekleşen oyuna oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın öyküsünden sinema için senaryolaştırılan oyun, yıllar önce büyük usta Nejat Uygur tarafından sahnelenmişti. Süt Kardeşler'in oyuncu kadrosunda, Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm gibi dev isimler yer aldı.

 

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Kostümleriyle ve dekoruyla izleyicileri 1950’li yıllara götüren “Süt Kardeşler” isimli müzikal oyun, tiyatro severler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Danslarıyla keyifli dakikalar yaşatan, yediden yetmişe herkesi güldüren ve aynı zamanda sinirini bozan ‘asabi komedi’ diye adlandırılan oyun ayakta alkışlandı. Oyunun sona ermesiyle birlikte sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tiyatro sanatçılarını performansından dolayı tebrik ederken, sanatçıları Çerkezköy’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10