Öğrencilere sosyal medya semineri verildi

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay tarafından öğrencilere, sosyal medya etkileri, mobil yaşam, veri sermayesi oluşturulması ve korunması konularında seminer verildi.

Çerkezköy 7.02.2020 14:43:00 0
Öğrencilere sosyal medya semineri verildi

Teknolojik bağımlılık farkındalığının oluşturulması adına düzenlenen seminerde bu alanda çalışmaları olan Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay, öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağladı. Unay seminerde sosyal medyanın rakamsal olarak karşılığı, son 20 yılda değişen kullanıcı davranışları ve nedenleri, sosyal medya ve oyun bağımlılığına yönelik öneriler,öğrencilerin kariyer ve gelecek planları içerisinde sosyal medyanın yeri ve önemi, Bigdata’nın kişiler üzerindeki etkisi konularında bilgi verdi.

 

KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE KULLANMASINLAR

 

Okulun Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerle ilgili yapılan açıklamada “ Ülkemizde son yıllarda hızla gelişen ve kullanım alanı giderek artan teknoloji cihazlarının kontrolsüz bir şekilde kullanılmaları, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerini olumsuz yönde etkilemektedir. Öncelikle çocuklardan başlanılarak aile ve toplum üzerinde teknoloji bağımlılığı farkındalığının oluşturulması gerekmektedir” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10