Başkan müjdeyi Ankara'dan verdi

Ankara'da temaslarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'ya yapılması planlanan 100 yataklı yeni hastane projesinin onaylandığını belirterek "Allah'ın izniyle en kıs

Kapaklı 9.02.2020 14:39:00 0
Başkan müjdeyi Ankara

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ankara temasları sonucu Kapaklı’ya yapılması planlanan hastane projesinin onaylandığını sosyal medya hesabından takipçileri ve vatandaşlar için paylaştı.

 

“BELGEYİ ELİMİZE ALDIK”

 

Ankara’da temaslarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Kapaklı’da hastane projesinin onaylandığını ve kısa süre içinde temelinin atılacağı müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından külliyeden takipçilerine seslenen Çetin “ Ankara temaslarımızın sonucunda bugün külliyedeyiz. Sizlere müjdeyi vermek istedim. Başta milletvekillerimizin destekleri ile birlikte Kapaklı halkının heyecanla beklediği hastane projesini onaylattık, belgeyi elimize aldık. Bundan sonraki süreçte Valilik ile birlikte Sağlık Müdürlüğü ve Organize Bölge Müdürlüğü protokolü imzalayacak. Allah’ın izniyle en kısa zamanda temeli atacağız. Ankara temaslarımız devam edecek. Söz verdiğimiz gibi, daha iyi bir Kapaklı için, geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10