Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zeytinburnu temsilciliği üyesi Kıbrıs Gazisi 66 yaşındaki Bahri Mutlu İstanbul'da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı so

Kapaklı 10.02.2020 17:49:00 0
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bahri Mutlu için İstanbul’da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası memleketi Karaağaç mahallesinde askeri tören düzenlendi. İkindi namazı sonrası Karaağaç Merkez Camiinde alınan helallik ile Karaağaç Fatih Mahallesi mezarlığına defnedilen gazi Bahri Mutlu’nun cenazesine yoğun katılım oldu.

 

 

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cenazeye Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Merkez Komutanı Erdoğan Keskin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Fevzi Bayram, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş,  muharip gaziler, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Mutlu ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

2 çocuğu olan 66 yaşındaki Bahri Mutlu Karaağaç Merkez Camiinde alınan helallik sonrası naşı askerlerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Daha sonra bir askeri manga ve protokol üyeleri ile cemaat Gazi Mutlu’yu selamlayarak son yolculuğuna uğurladılar.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10