Potanın perilerinden önemli galibiyet

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ligde 13.hafta karşılaşmasında güçlü rakibi Burhaniye Bele

11.02.2020 15:08:00 0
Potanın perilerinden önemli galibiyet

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Bölgesel Ligi’nde 13’üncü hafta mücadelesinde 8 Şubat Cumartesi günü Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi.

İLK PERİYODU ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmanın baş hakemi Burak İrem Çelebi olurken, yardımcılıklarını ise Berki Peker ve Mustafa Selçuk yaptı. Maçın ilk periyoduna iyi bir başlangıç yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı hızlı hücumlarla sayılar bularak aradaki sayı farkını açtı. Konuk ekip Burhaniye Belediyespor ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının hatalarından farkı indirmesini bildi. Karşılaşmanın ilk periyodu ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının 17-13’lük üstünlüğü ile sonuçlandı.

SAYI BULMAKTA ZORLANDILAR

İkinci periyotta her iki takımda sayı bulmakta zorlandı. Sık sık hataların yaşandığı karşılaşmanın ikinci periyotunda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı sayı farkını açamadı. Konuk ekip Burhaniye Belediyespor ise serbest atışlardan sayı bularak farkı indirdi. Bu periyotta Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı yedi sayı atarken, Burhaniye Belediyespor ise sekiz sayı attı. Karşılaşmanın ilk yarısı ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının 24-21’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

FİNAL PERİYODUNA AVANTAJLI GİRDİ

Karşılaşmanın ilk devresini üç sayılık üstünlük ile tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta da savunmada hata yapmadı. Farkı indirmeye çalışan Burhaniye Belediyespor Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşısında istediğini elde edemedi. Bu periyotta da her iki takım dokuzar sayı attı ve periyotta Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının 33-30’luk üstünlüğü ile tamamlandı.

MÜTHİŞ SON PERİYOT OYNADI

Karşılaşmanın final periyodunda temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı müthiş bir mücadele örneği ortaya koydu. Farkı indirmeye çalışan rakibi karşısında iyi savunma yaparak hızlı hücumlardan sayılar bulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ilerleyen bölümlerde farkı çift hanelere çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat oyun ortaya koyan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 25-13 periyot üstünlüğü ile karşılaşmadan da 58-43 galip ayrıldı.

DÖRDÜNCÜ SIRADA YER ALIYOR

A Grubu’nda ligde oynadığı 13 karşılaşmada yedinci galibiyetini elde eden temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ligde ilk dört adına önemli bir galibiyet almış oldu. Ligde üçüncü mağlubiyetini alan Burhaniye Belediyespor ise 21 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 14’üncü haftayı BAY geçecek.

AKAY TEBRİK ETTİ

 Aldıkları bu önemli galibiyet için Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Başta sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yönetimimizi tebrik ediyor, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10