TEMA Vakfı'ndan Kaymakam Abban'a ziyaret

TEMA Vakfı yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan,G.M.K.P. Mahallesi Sorumlusu Büşra Kumlu ve G.O.P. Mahallesi Sorumlusu Şeyda Görgülü  ile Çerkezköy Kaymakamı A

Çerkezköy 12.02.2020 17:12:00 0
TEMA Vakfı

Ziyarette konuşan Nilüfer Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban’ın  2019 Yılı Üstün Başarı Meslek Ödülü’ almasının ilçemiz adına çok gurur verici olduğunu dile getirerek,  “Yoğun hizmetlerinizden dolayı ilçemiz adına tekrar teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız ile Vakfımız arasında yapılan Doğa Eğitimleri İşbirliği Protokolleri  gereği ilçemizde anasınıfı öğrencilerimizden başlayarak lise çağındaki öğrencilerimize yönelik eğitim programları okullarımızdaki öğretmenlerimiz aracılığı ile uygulanıyor. Doğa bilinciyle büyüyen nesillerin ,doğayı tanıdığında seveceğine ve sevdiğinde de doğayı koruyacağına inanıyoruz. Doğa eğitimlerimizin yanında ayrıca ağaç kardeşliği, yerküreye saygı, iklimi koru, sıfır atık, arılar varsa yarınlar var isimli eğitim projelerimiz ise devam ediyor. TEMA Vakfı olarak Çerkezköy’ü en üst sıralara taşımak istiyoruz” dedi.

KAYMAKAM ABBANA TEMA VAKFI RÖZETİ İLEAĞAÇ UZMANI VE DOĞA KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ

 Kaymakam Atilla Selami Abban’da doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen, Anadolu’yu köy köy gezerek Türkiye’nin doğasına ve erozyon tehlikesine dikkat çeken TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca’nın vefatı nedeni ile TEMA Vakfı adına Nilüfer Ceylan’a taziyelerini iletti.  Abban Yalova’da görev yaptığı dönemde Hayrettin Karaca ile bizzat tanıştığını ve vakfın çalışmalarını takdir ettiğini de dile getirdi. Ziyarette Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan Kaymakam Abban’a TEMA Vakfının rozeti ile ağaç uzmanı ve doğa kitapları ödüllü yazarı yazar  William Bryant Logan’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini  anlattığı ‘ Meşe Medeniyetin Çerçevesi’ ‘isimli kitabını hediye etti.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10