Yardım TIR'ları dualarla Elazığ'a uğurlandı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan bağış yardım kam

Tekirdağ 13.02.2020 16:26:00 0
Yardım TIR

Dün saat 13.00’de gerçekleştirilen uğurlama törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, AFAD Müdürü Recep Erol ilçe kaymakamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 


TEŞEKKÜR ETTİ 


Uğurlamada konuşan Vali Yıldırım; “40 tane deprem şehidimiz var. Allah hepsine rahmet eylesin. Yakınları ve akrabalarına sabırlar diliyorum. Bir yardım kampanyası başlatıldı bizim vatandaşlarımızda çok güzel katılım sağladılar. Bizden beklenen bir tır idi şuanda 4 TIR var burada. Daha önce ilimizden 6 TIR göndermiştik. Depremin yaşanmasının hemen ardından 27 Ocak Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın organizasyonuyla yardım TIR’ları gönderdik. Daha sonra Çerkezköy’den, Çorlu’dan, Ergene’den kaymakamlarımız pek çok TIR daha gönderdiler. Böylece Tekirdağ, Elazığ dayanışmasını göstergesi olarak ciddi bir yardım gitmiş oldu. Bugün gönderilen yardım malzemelerinin tamamı gıda malzemeleridir. Bunları bize temin eden bütün yardımseverlere, Kaymakamlarımıza, emniyetimize, Organize Sanayi bölgelerimize, Ticaret Sanayi Odası, Borsa Başkanlarımıza ve onların ekiplerine ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Bu şu demektir; eğer bir şey başımıza gelirse yalnız değiliz. Bunu da burada bir defa daha hep birlikte tescil etmiş olduk.” dedi.


Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10