Muhtar Özhan'dan 14 Şubat'a karanfilli kutlama

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mahalle sakinlerine bin adet kırmızı karanfil dağıttı.

Kapaklı 14.02.2020 16:30:00 0
Muhtar Özhan

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Özhan, “Mahallemdeki tüm beyefendilere karanfil dağıttım. Onlarda bu özel günde çiçekleri sevdiklerine takdim etsinler” diyerek farkındalık yarattı.


“TÜM BEYEFENDİLERE KARANFİL DAĞITTIM”


Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla mahallesindeki vatandaşlara bin adet kırmızı karanfil dağıttı. Mahalle sakinleri Muhtar Özhan’ın bu davranışından memnun kaldıklarını ifade ettiler. Dünyayı güzelleştiren, yaşamı zenginleştiren en güzel duygunun sevgi olduğunu belirten Muhtar Çetin Özhan, “Mahallemdeki tüm beyefendilere karanfil dağıttım. Onlarda bu özel günde çiçekleri sevdiklerine takdim etsinler. Hayatım boyunca sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşatan annem ve sevgili eşime teşekkür ediyorum. Sevgimizin çoğalarak büyüdüğü nice güzel günler görebilmek ümidiyle” şeklinde konuştu.

 

Haber / Tolga Kırcı


0282 726 91 91
0282 747 65 10