Veliler dayanışma çayında buluştu

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrenciler ve öğretmenlerin bir arada güzel vakit geçirmesi ve okula katkı sağlamak amacıyla Dayanışma Çayı etkinliği düzenledi. 

Çerkezköy 16.02.2020 16:57:00 0
Veliler dayanışma çayında buluştu

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Dayanışma Çayı etkinliği düzenledi. Öğrenciler ve öğretmenlerin senede bir gün birlikte vakit geçirmesi için düzenlen Dayanışma Çayı etkinliğine Çerkezköylü esnaflar desteğini esirgemedi. Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Dayanışma Çayı etkinliğinde Çerkezköylü esnaflardan alınan hediyeler çekilişle öğrencilere dağıtıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yılda bir kere düzenlenen Dayanışma Çayı organizasyonu dün saat 14.00’da Dekor Düğün Salon’unda gerçekleştirildi. Dayanışma Çayı etkinliğine Okul Müdürü Musa Dinç, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Kader Zümbül ve Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenci ve velileri katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürü Musa Dinç yaptı. Müdür Dinç,  etkinliğe katkılarından dolayı Çerkezköylü esnaflara, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.  Ardından pasta kesimi ve hediye çekilişi yapıldı.

 

 

“ÇERKEZKÖYLÜ ESNAFLARIMIZIN DESTEĞİ DE VAR”

 

Senede bir kere düzenlenen Dayanışma Çayının amacını anlatan Okul Aile Birliği Başkanı Kader Zümbül, ”Okula katkı olması ve velilerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin eğlenceli bir şekilde beraber senede bir gün geçirmelerini sağlamış oluyoruz.  Bunu da sadece velilerimizle yapmıyoruz. Çerkezköy esnafımızda dayanışma sağladı. Okul aile birliği olarak Çerkezköylü esnafımızı tek tek ziyaret ettik ve kendilerinden destek istedik.  Esnaflarımıza ‘Okulumuzu dayanışma çayı vardır. Sizlerde bize naçizane bir hediye verirseniz çekilişimizde kullanacağız. Bu da sizin okulumuza bir katkınız olacak dedik.’  Çekiliş biletlerimizi burada bulunan velilerimize 10 TL’den satıyoruz. Esnafın ücretsiz verdiği hediyeler arasında kıyafet, takı, elektronik eşya, kozmetik ürünü vb. var. Böylece okulumuza katkı sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10