Ergeneliler 14 Şubat'ta çifte mutluluk yaşadı

Geleneksel hale gelen 14 Şubat Toplu Nikah Şöleni'nde bu yıl çifte mutluluk yaşandı. Ergene Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer gününde gerçekleştirilen toplu nikah şöleni'nde, Kırkgöz Çok Ama?

Ergene 17.02.2020 14:00:00 0
Ergeneliler 14 Şubat

Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesi’nde yapılan Çok Amaçlı Düğün Salonu’nun açılışı 14 Şubat Sevgililer gününde gerçekleştirildi. Ergene Belediyesi’nin toplu nikah şöleni ve Kırkgöz Çok Amaçlı Salon açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, MHP Ergene İlçe Başkanı Menderes Yıldırım, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, eski dönem ve yeni dönem mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 “MUTLULUKLARINA ORTAK OLACAĞIZ”

Kırkgöz Çok Amaçlı Düğün Salonu açılışında konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgili Ergeneliler, biz Kırkgöz Mahallemizde, halkımız için yapmış olduğumuz bu güzel salonun, böyle güzel ve anlamlı bir günde açılışını yapmak istedik. Hepimize hayırlı olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz Toplu Nikah Törenimizi de burada, bu yeni salonumuzda gerçekleştirmek istedik. Bu akşam altı çiftimizin nikahını kıyacağız. Kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olacağız. Kırkgöz Mahallemizdeki Çok Amaçlı bu salon, bu günden sonra her türlü sosyal etkinlikler için sizlerin hizmetinde olacaktır” dedi.

“HALKIMIZA SÖZÜMÜZ VAR”

Ergene halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Yüksel, “Halkımıza ne söz verdiysek, imkanlar dahilinde bir bir yapıyoruz. Neredeyse yolları yapılmayan mahallemiz kalmadı. Kalanları da zaten halkımıza sözümüz var, yapacağız. Kış olmasına rağmen yol yapım çalışmalarımız diğer mahallelerimizde devam ediyor. Birileri Ergene Belediyesi'nin önünü kesmeye kalktı. Sizlere yaptığımız hizmetlerimizi engellemeye çalıştı. Çok şükür başarılı olamadılar. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim içindeyiz. Muhtarlarımız, mahallerinin eksiklerini iletiyorlar. Bizlerde bu talepleri, sizler için yerine getirmeye, mahallelerimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

BİZ HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”

“Sıra komşu mahalle Esenler Mahallesi’nde” diyen Başkan Yüksel, Esenler Mahallesi Çok Amaçlı Salonu’nun tamamladığını ve Mayıs ayında açılışının gerçekleştirileceğini ifade etti. Başkan Yüksel,“Değerli Ergeneliler, bizim aramızdaki bu sevgi bağı, birlik beraberlik ruhu olduğu sürece, biz her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum.”  sözleriyle konuşmasını tamamladı.Konuşmaların ardından çiftlerin nikahını CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kıydı. Nikah töreninin ardından çiftler kendileri için hazırlanan düğün pastasını kesti. Çiftlerin eğlenceleri gece boyunca devam etti.

GELİNLERİ EN ÖZEL GÜNE HAZIRLADILAR

Ergene Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 14 Şubat Toplu Nikah Şöleni’nde gelinlerin saç ve makyajları Ergene Belediyesi kursiyerleri tarafından yapıldı.Kasım ayında başlayan Ergene Belediyesi Bayan Kuaförlüğü Kursu eğitimlerinde profesyonel eğitmenler eşliğinde almış oldukları kurslar ile kendilerini bu alanda geliştiren kursiyerler 14 Şubat Toplu Nikah Şöleni’nde mutluluğa evet diyen gelinlerin saç ve makyajlarını yaptı. Gelinler, kendilerini hayatlarındaki en özel güne hazırlayan Ergene Belediyesi ve Kursiyer Kuaförlere memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

“KADINLARIMIZA İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”

Ergene’de kadınlara istihdam sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kadınlarımızı sağladığımız istihdam ile meslek sahibi yapıyoruz. Ergenemizde devam eden sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan bu güzel projemiz ile onlara iş imkanı sağlıyoruz. Belediyemizin her sene geleneksel hale getirerek düzenlemiş olduğu 14 Şubat Toplu Nikah Şöleninde bu sene gelinlerimizi bu özel güne Belediye kursiyerlerimiz hazırladı. Kısa sürede bu alanda kendilerini geliştirerek profesyonelleşen kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10